Bio kakao holandského typu, 250 g

Kód: FO160251
Novinka Bio
95 Kč 83 Kč bez DPH 38 Kč / 100 g
Skladem (> 10 ks)

Bio alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Vyrobený v Holandsku z kakaových bobů z Dominikánské republiky a Peru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kakaový prášek zpracovaný tzv. holandským procesem, tedy alkalizací, která kakao zbaví kyselosti a zlepší jeho rozpustnost. Obsahuje pouze 10-12 % tuku a je vhodný k pečení i vaření a pro svou dobrou rozpustnost také k přípravě kakaových nápojů. Prášek není uměle dobarvován a neobsahuje žádný přidaný cukr.

Kakaové boby, ze kterých je toto kakao vyrobeno, vypěstovali drobní farmáři v Dominikánské republice a Peru dle pravidel Fairtrade a ekologického zemědělství. Odpovědný přístup k přírodě i lidem tak podporuje trvalou udržitelnost produkce, vysokou kvalitu kakaa a zemědělci mohou zajistit budoucnost svým dětem. Za svůj produkt dostávají důstojnou odměnu.

Složení: Bio alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku na 10-12 % Bez lepku, bez laktózy, vhodné pro vegany.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bio kakaový prášek, bio kakao
Hmotnost: 0.25 kg
Bio: ano
Hmotnost: 250 g
Pro vegany: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: