Bio kakao holandského typu, 250 g
Kód: FO160251Související produkty
Detailní popis produktu
Kakaový prášek zpracovaný tzv. holandským procesem, tedy alkalizací, která kakao zbaví kyselosti a zlepší jeho rozpustnost. Obsahuje pouze 10-12 % tuku a je vhodný k pečení i vaření a pro svou dobrou rozpustnost také k přípravě kakaových nápojů. Prášek není uměle dobarvován a neobsahuje žádný přidaný cukr.
Kakaové boby, ze kterých je toto kakao vyrobeno, vypěstovali drobní farmáři v Dominikánské republice a Peru dle pravidel Fairtrade a ekologického zemědělství. Odpovědný přístup k přírodě i lidem tak podporuje trvalou udržitelnost produkce, vysokou kvalitu kakaa a zemědělci mohou zajistit budoucnost svým dětem. Za svůj produkt dostávají důstojnou odměnu.
Složení: Bio alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku na 10-12 % Bez lepku, bez laktózy, vhodné pro vegany.
Energetická hodnota: | 1449 kJ/346 kcal |
Tuky: | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,5 g |
Sacharidy: | 14,1 g |
z toho cukry: | 0 g |
Vláknina: | 46 g |
Bílkoviny: | 24,9 g |
Sůl: | 0,3 g |
pH: | 7,0-7,6 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bio kakaový prášek, bio kakao |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Bezlepkové: | ano |
Bio: | ano |
Hmotnost: | 250 g |
Vegan: | ano |
Bio EU: | Eko zemědělství dle norem EU |
Bio CZ: | Produkt ekologického zemědělství |
Fairobchod: | Fair trade garance Fairobchod |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.