Mletá káva Lobodis
Skutečně jedinečná silná káva s výraznou vůní koření a hořké čokolády zpracovaná specifickou metodou typickou pro provincii Aceh na ostrově Sumatra.
Vynikající promytá čistá arabika z úpatí And z provincie Caranavi v Bolívii. Káva zde má skvělé klima a pěstitelé kávová zrna sbírají a třídí ručně. Středně tmavě pražená kávy s...
Výrazná výběrová 100% arabika z Dominikánské republiky a Haiti, kde v ní sopečná půda a klimatické podmínky rozvíjí aromatické tóny vanilky a dřeva.
Káva pražená firmou Lobodis, první francouzskou pražírnou Fair Trade kávy. Káva je pražena tak, aby se plně rozvinula její chuť a aroma. Min. trvanlivost do 28.5.2024.
Káva pražená firmou Lobodis, první francouzskou pražírnou Fair Trade kávy. Káva je pražena tak, aby se plně rozvinula její chuť a aroma.
Čistá bio arabica pěstovaná drobnými zemědělci v horách Jinotega a Nueva na severu Nicaraguy.
Pečlivě sestavená směs arabik z Latinské Ameriky zbavená kofeinu šetrným způsobem bez chemických rozpouštědel. Středně tmavě pražená káva se sametovou chutí a aroma po medu a...
Jedinečný výběr čistých arabik z nadmořských výšek 1000-1200 m n. m. s vyváženou chutí a harmonickým aroma odkazující na prestižní původ jednotlivých káv.
Výjimečná káva arabika zpracovaná suchou metodou, která rozvíjí sladkou chuť a aroma po pražených lískových oříšcích. Pochází z vulkanické půdy ve vysoké nadmořské výšce v...
Vynikající káva s plným tělem a vůní meruněk a jasmínu z malých kávových zahrad z etiopské vysočiny Limu. Káva s nezaměnitelným čistým chuťovým profilem.
Středně silná káva s aroma po medu a čokoládě od potomků Mayů z těžce přístupné divoké oblasti na sopečných masivech jihozápadní Guatemaly.
Užasná káva arabika z jihoamerických And vypěstovaná v rovníkovém pásmu. Jemně mletá, aromaticky méně výrazná, vhodná do překapávače, presovače i "na turka".
Mletá káva Papua je 100% káva arabika ze země Papua Nová Guinea.
Káva okouzluje silnou a plnou chutí s lehce ovocným nádechem připomínajícím citrusy a zelená jablka, střední aciditou, příjemným a bohatým aroma.
Za dávných časů bylo mletí kávy velmi pracné. Naše mletá káva je však již umleta a zabalena v ochranných obalech, které prodlužují trvanlivost a zajišťují zachování aroma mleté kávy. Její použití je tak velmi snadné, přesto doporučujeme mletou kávu uchovávat v dóze. Mletá káva se u nás nejčastěji používá k přípravě překapávané kávy nebo české turecké kávy.