Amarrú

Sofistikovaná kombinace křupavého sladkého karamelu a slané mořské soli zamíchané do jemně hořké čokolády s 55 % kakaa od švýcarských čokolatiérů. Min. trvanlivost do...

Krémová hořká čokoláda s 55 % kakaa od švýcarských mistrů čokolády s kousky jemně pražených kakaových bobů z Peru. Min. trvanlivost do 16.2.2023.

Hladká a krémová mléčná čokoláda z prvotřídního mléka, kakaa, třtinového cukru a mletých lískových oříšků od švýcarských mistrů čokolády. Min. trvanlivost do 23.4.2023.

Delikátní hořká bio čokoláda s 71 % kakaa prémiové kvality od pěstitelů z Dominikánské republiky a Peru s intenzivní, lehce nahořklou chutí kakaa.

Jemně hořká čokoláda s 55 % kakaa a kávou espresso připravenou ve Švýcarsku z tmavě pražených zrn kávy arabika z Jižní Ameriky.

Překvapivě jemná a příjemně silná hořká čokoláda s velmi vysokými 92 % vynikajícího kakaa z Dominikány, Toga a Peru od švýcarských mistrů čokolády.

Povzbuzující chuťová kreace ze Švýcarska z jemně hořké čokolády s 55 % kakaa, kandovaným zázvorem, citrónovým olejem a špetkou černého pepře v závěru.

Bio hořká čokoláda s 80 % vysoce kvalitního kakaa z Dominikánské republiky a Panamy s intenzivní kakaovou chutí a překvapivě vyváženým chuťovým profilem.

Mistrovská bílá čokoláda pro všechny smysly z třtinového cukru Syramena, čistého kakaového másla, dvou druhů švýcarského mléka a pravé vanilky.

Velmi oblíbená čokoládová klasika z lehce se rozplývající mléčné čokolády a celých pražených lískových oříšků spolu s dalšími mletými ořechy a špetkou vanilky.

Lahodné čokoládové lanýže vyrobené tradičním belgickým způsobem z jemně se rozpouštějící náplně potažené prémiovou švýcarskou hořkou čokoládou.

Lahodné čokoládové lanýže vyrobené tradičním belgickým způsobem z hladce se rozpouštějící náplně potažené prémiovou švýcarskou mléčnou čokoládou.
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem