Hořčice, omáčky a pasty

Jemná orientální kari pasta ideální k dochucení a vylepšení zejména asijských jídel. Použité suroviny z ekologického zemědělství jsou vhodné i pro vegany.

Pikantní kari pasta vhodná k dochucení a vylepšení zejména asijských jídel. Použité suroviny z ekologického zemědělství jsou vhodné i pro vegany.

Silně pikantní kari pasta vhodná k dochucení a vylepšení zejména asijských jídel. Použité suroviny z ekologického zemědělství jsou vhodné i pro vegany.

Středně pálivá červená kari pasta podle tradice Cape Malay s intenzivní chutí zeleniny, bylin a koření uzrálých na slunci Jižní Afriky.

Dárková sada jemnější žluté a středně pálivé červené kari pasty podle tradice Cape Malay s intenzivní chutí zeleniny, bylin a koření uzrálých na slunci Jižní Afriky.

Dárková sada dvou skvělých ostrých chilli omáček s bohatou chutí postavených na zeleninovém základě. Sestavené, uvařené i zabalené v Jižní Africe.

Dárkové trio našich tří nejostřejších chilli omáček s bohatou chutí postavených na zeleninovém či octovém základě. Sestavené, uvařené i zabalené v Jižní Africe.

Nádherně jemná hořčice se žlutou i hnědou hořčicí a medem z Jihoafrické republiky je krásně aromatická a perfektní k uzeninám, sýrům i bílému vínu.

Krásně barevná hořčice s jemnou chutí bazalky, česneku a rajčat uzrálých a usušených na jihoafrickém slunci. Ladí s rajčatovými jídly, hovězím a červeným vínem.

Ani jemná ani pálivá hořčice s výraznou vůní a svěží chutí kopru s hnědou i žlutou hořčicí k salátům, klobásám, uzenému, sýrům, pečivu i do dresinků.

Zcela výjimečná hořčice s endemickými sladkými chilli paprikami v mírném nálevu chráněné značky PEPPADEW® od objevitele této nové odrůdy malinkých papriček.

Středně ostrá pasta s intenzivní chutí zeleniny, bylin a koření, uzrálých na slunci v Jihoafrické republice.

Curry pasta s intenzivní chutí zeleniny, bylin a koření, uzrálých na slunci v Jihoafrické republice.

Jemně ostrá omáčka na meruňkovém základu se směsí koření a špetkou čili. Nejlepší burger omáčka na světě s velmi dlouhou tradicí vhodná ke grilovaným masům i zelenině.

Zkrátka nejlepší silně pálivá omáčka postavená na základu z čerstvé zeleniny s čerstvými a sušenými chilli papričkami. Vynikající na rybách, v marinádách i na těstovinách.

Ohnivě lahodná, velmi ostrá africká omáčka se dvěma druhy čili papriček, koriandrem a zelenou paprikou na octovém základu. Obzvláště vhodná jako marináda ke kuřecímu masu.

Středně ostrá tradiční omáčka s petrželkou původem z východní Afriky na chuťovém základu z citrónu a česneku určená na grilované kuřecí maso a krevety.

Středně pálivá červená chilli omáčka s výjimečně hlubokou a bohatou chutí, která skvěle funguje jako marináda na maso či k jídlům s rajčatovým základem.