Ručně dělané čokolády Zotter

Hořká 70-ti % čokláda plněná borůvkovo- citrónovou náplní (60%) a bílou čokoládou.

Hořká čokoláda plněná klasickým bílým nugátem z Montélimaru ve Francii. Ten tvoří domácí mandlový nugát s nasekanými pistáciemi a lískovými oříšky. Bez lepku.

Ušlechtilá hořká čokoláda s klasickými 70 % kakaa plněná mléčnou ganache okořeněnou čili a vylepšenou špetkou brandy z cukrové třtiny. Bez lepku.

Ďábelsky hříšné spojení: čokoláda s alkoholem! Noblesní Bio 70% hořká čokoláda Zotter s brandy vonící dřevem a kouřem. Bez lepku.

Vznešená hořká čokoláda se 70 % kvalitního kakaa ručně plněná krémovou jemně sladkou náplní s kávou a trochou mléka a tenkou vrstvou bílé čokolády kolem dokola. Bez lepku.

Jemný mandlový marcipán s křupavou kokosovou nugátovou vrstvou obalený v ušlechtilé hořké čokoládě se 70 % kakaa, to je sladký sen i pro vegany. Bez lepku.

Vznešeně hořká čokoláda se 70 % kvalitního kakaa plněná citrónovou a mangovou ganache s kousky skvělého manga z Filipín od organizace Preda. Bez lepku.

Veganská hořká čokoláda se 70 % kakaa ručně plněná hned třemi různými nugáty tří barev - lískooříškovým, z vlašských ořechů a dýňových semínek. Bez lepku.

Veganská hořká čokoláda se 70 % kakaa ručně plněná kokosovým nugátem a ovocem slazeným javorovým, datlovým a kokosovým cukrem. Bez lepku.

Nadčasová dezertní čokoláda s javorovým cukrem a fíky marinovanými ve skvělém portském víně Romariz Reserve Ruby vyzrálém v dubových sudech v Portugalsku. Bez lepku.

Velmi delikátní hořká čokoláda na francouzský způsob, ve které se snoubí krystalky soli se sladkým karamelem, mandlovým nugátem a čokoládou.

Dlouho uložená slivovice v čokoládové ganache a hořké čokoládě se 70 % kakaa slibuje téměř nadpozemský požitek. Bez lepku.

Buráková párty v podobě lehce solených pražených arašídů v nadýchaném nugátu z dalších arašídů a kakaa v hořké čokoládě se 70 % kakaa.

Originální hořká čokoláda Zotter se 70 % kakaa naplněná čokoládovým malinovým ganache a ganache s šampaňským Fleury. Bez lepku.

Výrazná čokoláda se 70 % kvalitního kakaa ručně plněná vzrušující zázvorovou ganache se zázvorovým likérem a vrstvou citrónové ganache z bílé čokolády. Bez lepku.

Tmavá mléčná čokoláda plněná mandlemi a želé z růží (22 %). Bez lepku.

Tmavá mléčná čokoláda plněná máslovým karamelovým krémem oceněná stříbrnou medailí Academy of Chocolate 2018. Bez lepku.

Hvězda ovocných čokolád s jahodami, borůvkami, malinami, brusinkami i rybízem oděná do mléčné čokolády s 50 % kakaa. Bez lepku.
Největší specialitou firmy Zotter jsou kultovní ručně dělané čokolády s nejrůznějšími a někdy těžko uvěřitelnými kombinacemi chutí. Tyto Fair Trade čokolády Zotter se vyrábí ručně vrstvením jednotlivých vrstev hořké, mléčné, bílé nebo ovocné čokolády a různých náplní. Některé druhy čokolády Zotter jsou složeny až z 6 různých vrstev. Ruční výroba čokolád Zotter se obejde bez jakýchkoli forem, používá se jen hrnec, naběračka a válec. Přebytek polevy se odstraňuje pomocí proudu studeného vzduchu. Tak vzniká typická zvlněná plocha všech ručně vyráběných čokolád Zotter.
Vysoce kvalitní čokolády bez chemikálií vyráběné s 5 měsíční trvanlivostí.
Mohou být dodány až 3 (obvykle dříve) měsíce po výrobě!