Hodnocení obchodu

4,9 319 hodnocení
5
287x
4
23x
3
6x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.1.2019
Kupuju to, protoze jsou fairtrade produkty. Necham vzdy stat produkty ot nestle, unilever, mendelez, ferrero a.t.d.
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za recenzi a děkujeme hlavně za podporu konceptu Fair Trade.
Avatar autora | 15.1.2019
+ rychlost dodání
+ kvalita výrobků
+ široký sortiment

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a těší nás, že jste spokojena.
Avatar autora | 2.1.2019
+ Rychlé dodání, kvalitní káva
- -

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za hodnocení a přejeme, ať Vám káva i nadále chutná :-)
Avatar autora | 22.12.2018
+ Slušný výběr fairtraidového zboží
+ Přehledné stránky

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a vězte, že sortiment zboží stále rozšiřujeme.
Avatar autora | 13.12.2018
+ Velmi oceňuji skvělou komunikaci, nabídku zboží, uživatelsky příjemné stránky, přehlednost faktur a jejich zasílání také elektronickou cestou.

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za krásné hodnocení a neusneme na vavřínech, ještě je co dále zlepšovat.
Avatar autora | 11.12.2018
+ Velký výběr věcí s fairtradovou certifikací
+ Velmi dobré popisy (složení, velikost apod.)

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a budeme na webu i dále pracovat.
Avatar autora | 4.12.2018
Výběr produktů, rychlost dodání, ochota, komunikace.
Avatar autora 23.1.2019
Moc děkujeme a jsme rádi, že jste byla spokojena s nabídkou i dodáním.
Avatar autora | 3.12.2018
+ Dobře dosažitelný městskou dopravou, ochotní prodávající

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a budeme rádi, když se zase zastavíte...
Avatar autora | 14.11.2018
+ přehledné stránky
+ velký výběr různých potravin
+ rychle doručení
+ velké množství výdejních míst a přepravních společností

Na stránkách se dá jednoduše zorientovat. Ceny nejsou tak vysoké, sortiment je široký a velmi zajímavý. Těším se až vyzkouším nakoupení suroviny a na další nákup.
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za krásné hodnocení a i my se těšíme na Vaši další návštěvu.
Avatar autora | 14.11.2018
+ osobní odběr zdarma

Obchod doporučuji!
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a prosíme, co bychom měli ještě vylepšit (aby bylo Vaše hodnocení 100%?
Avatar autora | 7.11.2018
vše naprosto v pořádku
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a budeme se snažit, aby bylo vše v pořádku i nadále.
Avatar autora | 28.10.2018
+ Vstřícnost, ceny, osobní vyzvednutí.

Vynikající zkušenost. Vřele doporučuji
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme a rádi Vás zase uvidíme.
Avatar autora | 22.10.2018
+ široký sortiment
+ méně obvyklé a méně dostupné zboží
+ možnost osobního vyzvednutí s platbou kartou na místě

V tomto obchodě nakupuji velmi ráda a opakovaně. Vynikající je zejména nabídka čokolád Zotter a před Vánocemi adventní kalendáře s bio mléčnou a hořkou čokoládou.
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení. Letos jsme nabídku vánočních čokolád zásadně rozšířili, což potěšilo nejen Vás. Příští rok tak zkusíme udělat nabídku ještě pestřejší.
Avatar autora | 14.10.2018
+ kvalitní a výborné produkty
+ rychlé dodání
+ přehledný eshop

Ten rozdíl je vážně poznat, výborné čokolády i čaje
Avatar autora | 19.8.2018
+ Jednoznačně spokojenost.

Avatar autora | 10.8.2018
Rychlé a bezproblémové doručení.
Avatar autora | 9.8.2018
+ rychlost, osobní přístup

Avatar autora | 13.7.2018
Jeden mlýnek s kořením bohužel přišel rozbitý. Reakce a rychlost vyřízení problému ze strany obchodu prvotřídní. Vřele doporučuji k obchodování:)
Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme. Rozbitý mlýnek nás i tak mrzí, i když se rozbíjí jen zcela výjimečně. Věříme, že příště již bude vše v pořádku na první pokus ;-)
Avatar autora | 1.7.2018
+ Vstřícnost
+ Komunikativnost

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za 100% hodnocení a moc rádi Vás opět uvítáme na našich nových stránkách.
Avatar autora | 26.6.2018
+ Přehledný e-shop, velký výběr kávy, a budu věřit, že i to co píší o "spravedlivém obchodu" je pravda. Také se řídím heslem "Žít a nechat žít" takže rozhodně doporučuji.

Avatar autora 23.1.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a věřit nám můžete; děláme jen to, čemu věříme sami. Bez Fair Trade by nám to nedávalo smysl.
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: