Hodnocení obchodu

4,9 306 hodnocení
5
274x
4
23x
3
6x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.10.2018
+ kvalitní a výborné produkty
+ rychlé dodání
+ přehledný eshop

Ten rozdíl je vážně poznat, výborné čokolády i čaje
Avatar autora | 19.8.2018
+ Jednoznačně spokojenost.

Avatar autora | 10.8.2018
Rychlé a bezproblémové doručení.
Avatar autora | 9.8.2018
+ rychlost, osobní přístup

Avatar autora | 13.7.2018
Jeden mlýnek s kořením bohužel přišel rozbitý. Reakce a rychlost vyřízení problému ze strany obchodu prvotřídní. Vřele doporučuji k obchodování:)
Avatar autora 16.11.2018
Děkujeme. Rozbitý mlýnek nás i tak mrzí, i když se rozbíjí jen zcela výjimečně. Věříme, že příště již bude vše v pořádku na první pokus ;-)
Avatar autora | 1.7.2018
+ Vstřícnost
+ Komunikativnost

Avatar autora 16.11.2018
Děkujeme za 100% hodnocení a moc rádi Vás opět uvítáme na našich nových stránkách.
Avatar autora | 26.6.2018
+ Přehledný e-shop, velký výběr kávy, a budu věřit, že i to co píší o "spravedlivém obchodu" je pravda. Také se řídím heslem "Žít a nechat žít" takže rozhodně doporučuji.

Avatar autora 16.11.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení a věřit nám můžete; děláme jen to, čemu věříme sami. Bez Fair Trade by nám to nedávalo smysl.
Avatar autora | 25.6.2018
+ Velmi rychlé doručení (do 2.dne)
+ široký fair trade sortiment
+ Téměř vše i bio kvalita
+ Výrobky za poměrně nízké ceny

Avatar autora 16.11.2018
Děkujeme za pěkné hodnocení. Nabízíme Fair Trade zboží, a tak se i ceny snažíme držet férové :-)
Avatar autora | 2.5.2018
+ kvalitní sortiment
+ rychlé vyřízení objednávky
+ vstřícné jednání ohledně osobního odběru

Avatar autora 16.11.2018
Děkujeme. Snažíme se ;-)
Avatar autora | 30.4.2018
+ Super products

Avatar autora 16.11.2018
Thanks. You are warmly welcome again.
Avatar autora | 25.4.2018
+ Zboží přišlo velmi rychle, děkujeme.

Avatar autora 16.11.2018
A my děkujeme za objednávku a Vaše hodnocení.
Avatar autora | 6.4.2018
Ne vždy je k mání položka, která při objednání hlásí, že je zboží na skladě. Poprvé za několik let mě přišlo zboží, ve kterém byly 2 porušená balení, která jsme ale pio vzájemné domluvě "vyreklamovali" k oboustranné spokojenosti.
Avatar autora 16.11.2018
S radostí hlásíme, že máme nový e-shop, který již plně respektuje aktuální skladovou dostupnost zboží. Stavte se ho prověřit ;-) Omlouváme se také za špatně zabalenou zásilku. Byl to první den po našem velkém stěhování a začátky byly náročné. Věříme, že teď už se nám to nestane :-)
Avatar autora | 23.3.2018
+ rychlost, ochota

Avatar autora | 19.3.2018
Rychlé dodání, příjemná komunikace
Avatar autora | 2.3.2018
+ Pestrá nabídka
+ Kvalitní zboží
+ Spolehlivé a slušné jednání
+ Rychlé dodání
- Některé druhy zboží jsou sezónní a proto občas nedostupné

Avatar autora | 26.2.2018
- Preferuji odeslání zboží na příslušnou poštu, což způsoby doručení neumožňují

Jinak zde objednávám dlouhé a roky a vždy vše v pořádku
Avatar autora | 19.2.2018
rychlost, kvalitní potraviny
Avatar autora | 19.2.2018
Ochota, vstřícnost, kvalita :)
Avatar autora | 11.2.2018
+ výběr kvalitního zboží za rozumné ceny
+ rychlý spolehlivý e-shop

Avatar autora | 19.1.2018
+ obchod je ve stejném městě jako naše firma, možnost osobního odběru, zboží je rychle připraveno, vyzvednutí bez čekání, příjemní lidé, kvalitní zboží, výborná káva

Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: