Hodnocení obchodu

4,9 508 hodnocení
5
471x
4
26x
3
7x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.9.2020
Milá lidé a hlavně dobrý pocit z toho, že pomáhám někomu jinému :-)
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Nás to také baví, děkujeme :-)
Avatar autora | 26.9.2020
+ Jste zodpovědní,stromek už raší!!!!!!!Bob.

Nemají chybu,jsou poctivý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bob.
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme a z baobabu máme radost. Co nám chybí do 100 %, prosím?
Avatar autora | 15.9.2020
Výborná komunikace a rychlé doručení objednaného zboží.
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Moc děkujeme.
Avatar autora | 14.9.2020
+ možnost úhrady kartou
+ úhrada na fakturu

Velmi příjemná zkušenost, poradili s výběrem kávy, káva připravena ihned k odběru
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Moc děkujeme a stavte se zase někdy :-)
Avatar autora | 8.9.2020
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 2.9.2020
Rychlé a dostupné vyzvednutí zboží
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme za hodnocení a prosím, co nám chybí do 100 %?
Avatar autora | 2.9.2020
+ Kvalita
+ Široká nabídka
+ Originalita

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 26.8.2020
vše OK
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 26.8.2020
+ Všechno
- Nic

Dobre
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Stručně, jasně, výstižně; děkujeme :-) A gratulujeme k pořadovému číslu 500 (recenzí zde na Heuréce).
Avatar autora | 25.8.2020
+ Excelentní jednání
+ vstřícnost
+ rychlé vyřízení objednávky
+ pečlivé balení zásilek
+ široká nabídka kvalitních produktů

V tomto obchodě nakupuji již několik let a dosud jsem neměl důvod k reklamaci mimo občasné problémy s dopravci. I v takových případech mi ale obchod pomohl. Váží si důvěry zákazníků a dávají to najevo perfektní službou. Kéž by si z FTC vzaly příklad obchodníci, kteří vymýšlejí rafinované triky, jak zákazníka napálit.
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme za Vaši důvěru, věrnost i krásné hodnocení. Máte pravdu, vážíme si zákazníků už jen proto, že bez nich by to nešlo. Navíc cítíme zodpovědnost za obraz fair trade v ČR, a tak se snažíme chovat férově nejen k producentům, ale i zákazníkům, kolegům a dodavatelům.
Avatar autora | 24.8.2020
+ rychlé dodání
+ kvalitní káva

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme, snažíme se :-)
Avatar autora | 21.8.2020
+ rychle vyřízeno
+ milý personál

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 19.8.2020
v rámci výměny zboží jsem se setkala s naprosto skvělým servisem - velmi ochotný a vstřícný postoj k zákazníkovi, fajn komunikace a neuvěřitelně bleskové zaslání. Za mě velká spokojenost, v tomto obchůdku je zkrátka radost nakupovat!!!
Avatar autora | 17.8.2020
Chtěla jsem baobab. Oni ho měli. Tak jsem si ho koupila zde. A pak, abych udělala nějaký kšeft, tak jsem vzala ještě čaj, poněvadž dobrého čaje není nikdy dost a tašku. Ty jsou taky potřeba. Dorazilo to bleskově, což pro mne, jako netrpělivce a nedočkavce bylo balzámem.
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme za ten nákup i hodnocení a ať Vám zboží dělá radost i nadále.
Avatar autora | 13.8.2020
+ blízko bydliště,rychlost jednání

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme a rádi Vás zase někdy uvidíme.
Avatar autora | 12.8.2020
Super chuť
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Jsme moc rádi, že chutná. Děkujeme.
PM Avatar autora Petr Muzika | 11.8.2020
Za pár měsíců to bude přesně rok, co objednávám kávu jen tady. Ať už jsem hledal všude možně, stejně jsem vždy skončil ve Fair Trade Centrum, protože ta jejich nabídka je prostě dokonalá! Když k tomu připočtu jejich tempo vyřízení/zabalení a expedici...je to až alarmující rychlost. Vždy je vše pečlivě zabaleno a nikdy nebylo nic poškozeno. Moje roční zkušenost je opravdu vynikající a všem co mají rádi kávu rozhodně DOPORUČUJU! Jen tak dál a díky za to, že jste!!
Avatar autora | 9.8.2020
V rámci pomoci rozvojovém světu a projektů vnímám nejen kvalitu tohoto obchodu, ale také tu přidanou hodnotu. Tento e- shop využívám jako zdroj vlastní podpory pravidelnými nákupy od doby jeho vzniku a jsem s nim moc spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Věrných a spokojených zákazníků si každý obchod váží nejvíce. V našem případě musím navíc říci, že bez Vás by to ani nešlo. Fairtradová myšlenka je založena na dlouhodobé spolupráci, kdy jsou obě strany spokojené. Jen tak to může fungovat. Děkujeme Vám!
Avatar autora | 9.8.2020
+ pěkná nabídka sortimentu, rychlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Děkujeme; sortiment právě opět rozšiřujeme.
Avatar autora | 8.8.2020
Stabilní nabídka kvalitního sortimentu zboží, pružné a operativní jednání, rychlost zaslaní zboží, vstřícnost vůči zákazníkovi !
Avatar autora (Administrátor) 29.9.2020
Moc děkujeme za výborné hodnocení, vážíme si ho. Děkujeme.
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: