Hodnocení obchodu

4,9 760 hodnocení
5
714x
4
31x
3
8x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
VP Avatar autora Věra Procházková | 13.7.2022
Naprostá spokojenost, výborné kávy , líbí se mi , že si ti ,co vytvářeli popisky k výrobkům dali tu práci,,alespoň orientačně člověk ví ,co může očekávat, ne jako v jiných "ešopech". za mně jednička. (možná bych o něco více ještě rozšířila nabídku káv). Díky Věra
Avatar autora | 5.7.2022
+ kvalitní produkty
+ široký sortiment
+ vstřícnost
+ solidní jednání
+ pečlivé balení
+ rychlé vyřízení objednávky

Nakupuji zde již řadu let několikrát do roka. Objednávka je vždy připravena rychle a správně. Doba doručení je závislá spíš na zvoleném dopravci. Ti v minulosti občas selhali. V takovém případě mi obchod aktivně pomohl situaci napravit. Jednání FTC dávám za vzor, protože je excelentní. Po čase jsem si zvykl i na sezónní nedostupnost některých produktů a podle toho plánuji nákupy. Jsem rád, že se sortiment stále rozšiřuje a obchod si své kvality udržel. Popis produktů pomáhá s výběrem a zde jej najdete třeba i u čajů. Řada e-shopů se přitom zmůže jen na název a cenovku i u tak složitých druhů zboží jako je mobilní telefon. FTC má prostě úroveň a je vidět, že to dělají srdcem.
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Opravdu moc děkujeme a vážíme si Vašeho hodnocení, důvěry a dlouhodobé podpory. Fair trade nemáme jen v názvu a nebereme ho jen jako marketingovou frázi. Je pro nás spíš životní filozofií a věříme, že spravedlivý přístup je na místě na straně producenta i konečného zákazníka. Vždyť tak chutná spravedlivější život, jak zní naše motto. Ale přiznejme si také, ještě máme v e-shopu hodně co zlepšovat...
Avatar autora | 28.6.2022
+ rychlé dodání, sleva poskytnutá ke svátku
- žádná

můžu jenom doporučít, velice dobrá čokoláda
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Vážíme si Vaší důvěry a doporučení, děkujeme.
Avatar autora | 10.6.2022
opakovaně JEN výborné zkušenosti
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Moc děkujeme a budeme samozřejmě rádi, když se zase brzy zastavíte :-)
Avatar autora | 8.6.2022
+ Zajímavý sortiment zboží
+ Ceny
+ Rychlost doručení

Můžu jen doporučit, skvělá komunikace. Doručení za 2dny.
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Moc děkujeme a prosíme, co nám chybí do 100 %?
Avatar autora | 8.6.2022
+ Rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme, snažíme se odesílat objednávky ještě v den jejich přijetí ;-)
Avatar autora | 8.6.2022
1*
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme za 1 s hvězdičkou a ještě by nás zajímalo, proč je tedy celkové hodnocení "jen" 90%, prosím?
Avatar autora | 1.6.2022
Široký výběr zboží, kterým uděláte radost dvakrát. Fair trade je skvělá myšlenka, která stojí za podporu. Kupuji zde krásné dárky
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Fair trade dokonce bývá označován za nejudržitelnější rozvojový projekt planety. Ano, také ho máme rádi :-) Děkujeme, že jste v tom s námi.
Avatar autora | 29.5.2022
+ Baobab. Mam rada baobaby. A z tohoto obchodu mam jiz druhy.

Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme a přejeme, ať oba stromy života pěkně rostou po generace :-)
Avatar autora | 22.5.2022
+ Rychlost, slvěle zabaleno, perfektní zboží

Skvělý výběr zboží, zboží které moc e-shopu nenabízí
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
To je skvělé, moc děkujeme za takovou chválu. Děkujeme.
Avatar autora | 17.5.2022
Zboží je vždy kvalitní a přitom pomáháme prvovýrobcům.
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme, jsme moc rádi, že jste s naším zbožím spokojena.
Avatar autora | 17.5.2022
+ bleskové dodání
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme.
PV Avatar autora Petr Vepřek | 17.5.2022
Mám velmi dobré zkušenosti. Zakoupil jsem 8 betlémů, které mu dělají radost.
Avatar autora | 14.5.2022
Super obchod,ráda se k němu vracím a objednávám.Vše je kvalitní, za mě FAJN
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
To je super, děkujeme :-)
Avatar autora | 12.5.2022
Vynikající rychlé jednání, zboží v bezvadném stavu
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Moc děkujeme, to jsme rádi.
Avatar autora | 12.5.2022
+ zajímavá nabídka zboží + rychlé dodáné + komunikace obchodu se zákazníkem
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme a jsme rádi, že Vás naše zboží zaujalo.
Avatar autora | 27.4.2022
+ rychlost
+ vyber

Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 24.4.2022
Pěkné zboží. Rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Děkujeme moc.
Avatar autora | 20.4.2022
+ Spolehlivý obchod s prvotřídním zbožím

Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Moc děkujeme za ocenění.
Avatar autora | 20.4.2022
+ skvělý výběr zboží
+ rychlé dodání
+ fair jednání :)

Avatar autora (Administrátor) 18.8.2022
Moc děkujeme za férové hodnocení :-)
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení