Hodnocení obchodu

4,9 355 hodnocení
5
322x
4
24x
3
6x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.7.2019
Zásilkovna v Ústí n.L., Hrnčířská 10 je super, nemusím čekat na dodávku doma celý den.
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme. I my jsme za Zásilkovnu moc rádi.
Avatar autora | 8.7.2019
+ rychlost dodání, výběr produktů, komunikace
+ kvalita produktů

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme, Vaší chvály si opravdu vážíme.
Avatar autora | 6.7.2019
+ Výborná kvalita zboží.

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme jménem naším, tak zejména jménem pěstitelů a výrobců.
Avatar autora | 27.6.2019
Ochotný personál e-shopu, lákavé zboží,co jinde těžko seženete.
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme. Máte pravdu, že některé značky zastupujeme v ČR exkluzivně a pak zvláště rukodělné výrobky jsou originály, kterých se do celé Evropy doveze třeba jen pár kusů...
Avatar autora | 24.6.2019
+ rychlost dodání, kvalita zboží
+ myšlenka Fair Trade

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za plný počet bodů i podporu myšlenky fairtradového obchodu.
Avatar autora | 21.6.2019
+ Opravdu precizní zabalení, zboží odpovídá popisu

Žádná
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že oceňujete i balení. Myslíme si, že i to je důležité, i když stojí čas a materiál...
Avatar autora | 21.6.2019
+ Nejrychlejší doručovací doba, kterou jsem u e-shopu kdy zažila.

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme. Přáli bychom si jednou vyskakovat rovnou z monitoru :-)
Avatar autora | 21.6.2019
+ Bezva přístup k zákazníkovi

Avatar autora 22.7.2019
"Tak chutná spravedlivější život", jak zní naše motto, a znamená, že se snažíme chovat férově ke všem stranám obchodu. Děkujeme.
Avatar autora | 19.6.2019
+ Fair Trade Centrum s.r.o. má velmi vstřícný přístup

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme a rádi Vás zase uvidíme ;-)
Avatar autora | 18.6.2019
+ skvělý sortiment
+ přehledné stránky
+ rychlé dodání

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme, snažíme se na všem uvedeném neustále pracovat.
Avatar autora | 18.6.2019
+ Fair trade,
+ vyborná čokoláda
+ kvalitní produkty

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme a vězte, že na dalších čokoládách se již pracuje ;-)
Avatar autora | 16.6.2019
+ kvalitní zboží
+ široký sortiment
+ rychlé vyřízení objednávky
+ slušné jednání
+ pečlivě zabalené zásilky

U FTC nakupuji již několik let a vždy jsem byl spokojen. Jediná věc, která mne občas rozladí je sezónní nedostupnost některých druhů produktů, což je ovšem pochopitelné. Trvanlivost většiny produktů je naštěstí dostatečná na překlenutí výpadku v zásobování, takže se to dá s trochou plánování a předzásobení zvládnout. Fair trade beru jako známku kvality, za kterou si rád připlatím. I když jsem některé exotické potraviny koupil jen jednou ze zvědavosti a nestaly se mými oblíbenými, přesto bylo vše pečlivě zpracováno bez nečistot nebo zkažených kousků. Běžnější druhy potravin jsou ve srovnání se stejným levnějším druhem ze supermarketu o poznání chutnější, voňavější a z kávy nebo čaje je zde možno vybírat a poznávat produkty z mnoha míst na světě a různých vlastností, takže si vybere každý.
Avatar autora 22.7.2019
Moc děkujeme za obsáhlou recenzi a jsme hrdí, že jste s námi spokojen již několik let. Budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále. Co se týká dostupnosti zboží, je to malinko složitější. Někdy je chyba čistě na naší straně v plánování a špatném odhadu zájmu zákazníků. Jindy je výpadek způsoben nedostupností suroviny či výrobku u evropského importéra či zpracovatele. Jak správně píšete, kvalitu si hlídáme, a tak při výpadku některého z pěstitelů není možné snadno nahradit produktem od jiného, jako to dělají velké koncerny s běžným zbožím... Oba články řetězce si ale uvědomujeme, že zboží je třeba mít dostupné, a dovoluji si říci, že postupně, pomalu, ale stále se zlepšujeme :-)
Avatar autora | 15.6.2019
Dobrá komunikace s obchodem, rychlost k převzetí zboží. Dobré ceny.
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora | 10.6.2019
+ Super rychlost, komunikace
+ výborný sortiment a stále inovují
+ příznivé ceny

Ne všechno zboží je vždy skladem
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za hodnocení. Skladová dostupnost fair trade potravin z druhého konce světa je trochu boj, ale chceme se i nadále zlepšovat ;-)
Avatar autora | 28.5.2019
Velká spokojenost - rychlé dodání
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za Vaše plné hodnocení.
Avatar autora | 26.5.2019
+ Vše na jednom místě Fair Trade. Personal, který zde pracuje, protože chce a cti myšlenku

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme dvojnásob; jsme opravdu rádi, že oceňujete náš široký sortiment a že jste si všiml(a) - pracujeme s fair trade opravdu rádi :-)
Avatar autora | 18.5.2019
Opakovaně jsem spokojen. Rychle dodáno do zásilkovny. Cenově zajímavá kvalitní káva. Doporučuji.
Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste spokojen. Co prosím můžeme ještě dotáhnout pro plné hodnocení?
Avatar autora | 15.5.2019
Avatar autora | 13.5.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Zboží je velmi pečlivě zabaleno
+ Vstřícná komunikace

Avatar autora 22.7.2019
Moc děkujeme a rádi Vás v našem obchodě opět "uvidíme".
Avatar autora | 12.5.2019
+ Milí, vstřícní, rychlé jednání ,ochotní

Avatar autora 22.7.2019
Děkujeme za milé hodnocení, vážíme si ho.
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: