Hodnocení obchodu

4,9 424 hodnocení
5
389x
4
24x
3
7x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
KD Avatar autora Kateřina Drábková | 22.2.2020
:-) Pokaždé jsem velmi potěšena nejen s kvalitou,ale i rychlostí doručením zásilky..Děkuji ..přeji hojnost spokojených zákazníků.
Avatar autora | 15.2.2020
Oceňuji kvalitní produkty, rychlou dopravu a pravidelné informování o zásilce. Stoprocentní spokojenost. :-)
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Moc děkujeme za tak krásné hodnocení. Vážíme si ho a budeme se snažit, abyste s námi byla i nadále takto spokojena.
Avatar autora | 13.2.2020
Paci sa mi hlavne idea obchodu, ako aj zaujimave produkty, ktore ponuka. Komunikacia s obchodom bola tiez super a dorucenie rychle. Urcite si objednam zase :)
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme a budeme moc rádi. Děkujeme i za podporu myšlenky fair trade.
Avatar autora | 3.2.2020
+ Rychlé doručení
+ Dobrá cena
+ Dobrá komunikace s obchodem

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Moc děkujeme za takové pěkné hodnocení.
Avatar autora | 2.2.2020
+ spolehlivost, rychlost

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme, snažíme se.
Avatar autora | 31.1.2020
+ Výborné čokolády i ostatní produkty

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Jsme moc rádi, že Vám chutná, děkujeme.
Avatar autora | 14.1.2020
+ rychlé, spolehlivé dodání

výhoda
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 7.1.2020
Proskm,jak vypada to vicko?je krásná,ale vypadá ,já kdyby nemělo žádné fixní zavírání. ????
Avatar autora | 29.12.2019
+ Rychlé nachystáni objednávky, příjemný personal
- Máj to děsně dobré, takže budu nakupovat častěji. Nevýhodou je tedy nutnost vyšší frekvence pohybu rodiny :-)

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Moc děkujeme :-)
Avatar autora | 23.12.2019
Do obchodu jsem psal, zda panova flétna, kterou jsem si objednal, je funkční jako hudební nástroj. Bylo mi odpovězeno, že samozřejmě. Není tomu tak. Na ní nezahrajete nic, chybí tony ve stupnici. Dobré pro děti na hraní.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
12.12.2019 vám bylo odpovězeno: "flétna má 12 píšťal a je plně funkční, i když se nejedná o profesionální nástroj. V dané ceně ne nemůže srovnávat s prvotřídními nástroji za tisíce korun, ale o pouhou dekoraci nejde."
Avatar autora | 22.12.2019
+ První nákup v tomto obchodu a naprostá spokojenost:)

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme a rádi Vás uvidíme i podruhé (a potřetí, ...).
Avatar autora | 21.12.2019
Rychlé a spolehlivé.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 17.12.2019
+ Rychlé dodání, kvalitní káva.

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme a ať chutná i nadále.
Avatar autora | 16.12.2019
vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme.
Avatar autora | 14.12.2019
+ rychlé dodání i v předvánočním čase

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme; ale řeknu Vám, je to fuška :-)
Avatar autora | 13.12.2019
Rychlé vyřízení, zboží dorazilo v pořádku, jsem spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Moc děkujeme a budeme rádi, když se k nám zase vrátíte :-)
Avatar autora | 12.12.2019
+ Doručení v pořádku
+ Zboží z Fair Trade (aspoň doufám) - dobrý skutek
- u jednoho výrobku jsem nebyl zpokojen s jeho provedením a barvou (lapač snů)

Stránky vypadají dobře, program Fair Trade určitě výhodou, neboť tím pomáháte de facto rozvojovým zemím. Za to určitě palec nahoru. Doručení zboží velmi rychlé. Způsob zabalení nebyl úplně ukázkový, nicméně zboží bylo doručeno v pořádku, takže taky cajk.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Co na to říci; s rukodělnými výrobky prodávanými po internetu je to těžké, není možnost si je osahat a každý je jiný. Nicméně mohl jste ho vrátit nebo vyměnit, píšete až tady...
Avatar autora | 12.12.2019
+ Skvělá komunikace, rychlost doručení.

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Děkujeme, snažíme se :-)
M Avatar autora Martina V. | 11.12.2019
Rychlé doručení přes Zásilkovnu za 1, skvělé zboží, krásné balení, takže jako dárek ideální ale moc ráda budu nakupovat i pro sebe. Držím palce..
Avatar autora | 9.12.2019
+ Široká nabídka
+ Doprava zdarma pro větší objednávky
+ Nejlevnější ceny čokolád Zotter v Čechách

Nakupuji zde už dlouho a vždy maximální spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Moc děkujeme a přijďte zas :-) Čokolády Zotter přímo dovážíme a po ČR dále distribuujeme...
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: