Hodnocení obchodu

4,9 325 hodnocení
5
293x
4
23x
3
6x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.2.2019
+ Velmi příjemný přístup k zákazníkovi.

Avatar autora | 18.2.2019
+ Doporučuji

Naprostá spokojenost s kvalitou kávy a celkovým zabalením, včetně možnosti vyzvednutí v zásilkovně. Děkuji. Petr P.S. hledejte a kupte si kávu dle své chuti!! Je zde dostatečná nabídka.
Avatar autora | 17.2.2019
+ Spolehlivost
+ Rychlost
+ Široký sortiment

Nakupuji zde už několik let a nikdy jsem neměl důvod k nespokojenosti. Fair Trade Centrum dělá prostě čest hnutí Fair Trade. Zboží dorazilo vždy rychle, důkladně zabalené a kompletní. Vyzkoušel jsem většinu druhů a značek zboží. Protože jde často o exotiku, první nákupy byly krokem naslepo. Některé druhy zboží mi proto nepadly do noty, ale i tak jsem zjistil, že jsou kvalitní a pečlivě zpracované. Jde o to, najít si to své. Zjistil jsem, že lidé, kteří pěstují, sklízí a zpracovávají všechny ty dobroty, si Fair Trade opravdu váží a dělají svou práci poctivě tak, že mohou být příkladem zbytku světa. Jsem rád, že mohu nákupem přispět k jejich spravedlivější odměně, protože bych těžko hledal někoho, kdo si ji zaslouží tak, jako oni.
Avatar autora 23.3.2019
Jiří, moc děkujeme za krásné a obsáhlé hodnocení. Jsme moc rádi, že zboží zkoušíte a dokážete se na ně podívat s nadhledem i v případě, že Vás zrovna neoslovilo. Možná to bude krásný dárek pro někoho jiného. Věrných zákazníků si velmi vážíme a těší nás, že jste spokojen i s našimi službami. Víte tedy, že zvláště poslední dobou zařazujeme stále nové zboží, které najdete i v nové extra kategorii novinek. Bude nám ctí nabídnout Vám něco z dalších novinek, které už se opět chystají...
Avatar autora | 11.2.2019
Bezproblémový obchod.
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a rádi Vás v našem obchodě zase uvítáme.
Avatar autora | 5.2.2019
Výběr sortimentu v Bio kvalitě
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za 100% hodnocení a i my jsme rádi, že stále více pěstitelů se v rámci fair trade zapojuje i do ekologického zemědělství.
Avatar autora | 3.2.2019
+ Skvělé zboží, ceny i vedení.

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme, vše to spolu souvisí, ale taková pochvala se neslyší každý den. Děkujeme.
Avatar autora | 16.1.2019
Kupuju to, protoze jsou fairtrade produkty. Necham vzdy stat produkty ot nestle, unilever, mendelez, ferrero a.t.d.
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za recenzi a děkujeme hlavně za podporu konceptu Fair Trade.
Avatar autora | 15.1.2019
+ rychlost dodání
+ kvalita výrobků
+ široký sortiment

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a těší nás, že jste spokojena.
Avatar autora | 2.1.2019
+ Rychlé dodání, kvalitní káva
- -

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za hodnocení a přejeme, ať Vám káva i nadále chutná :-)
Avatar autora | 22.12.2018
+ Slušný výběr fairtraidového zboží
+ Přehledné stránky

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a vězte, že sortiment zboží stále rozšiřujeme.
Avatar autora | 13.12.2018
+ Velmi oceňuji skvělou komunikaci, nabídku zboží, uživatelsky příjemné stránky, přehlednost faktur a jejich zasílání také elektronickou cestou.

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za krásné hodnocení a neusneme na vavřínech, ještě je co dále zlepšovat.
Avatar autora | 11.12.2018
+ Velký výběr věcí s fairtradovou certifikací
+ Velmi dobré popisy (složení, velikost apod.)

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a budeme na webu i dále pracovat.
Avatar autora | 4.12.2018
Výběr produktů, rychlost dodání, ochota, komunikace.
Avatar autora 23.3.2019
Moc děkujeme a jsme rádi, že jste byla spokojena s nabídkou i dodáním.
Avatar autora | 3.12.2018
+ Dobře dosažitelný městskou dopravou, ochotní prodávající

Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a budeme rádi, když se zase zastavíte...
Avatar autora | 14.11.2018
+ přehledné stránky
+ velký výběr různých potravin
+ rychle doručení
+ velké množství výdejních míst a přepravních společností

Na stránkách se dá jednoduše zorientovat. Ceny nejsou tak vysoké, sortiment je široký a velmi zajímavý. Těším se až vyzkouším nakoupení suroviny a na další nákup.
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za krásné hodnocení a i my se těšíme na Vaši další návštěvu.
Avatar autora | 14.11.2018
+ osobní odběr zdarma

Obchod doporučuji!
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a prosíme, co bychom měli ještě vylepšit (aby bylo Vaše hodnocení 100%?
Avatar autora | 7.11.2018
vše naprosto v pořádku
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a budeme se snažit, aby bylo vše v pořádku i nadále.
Avatar autora | 28.10.2018
+ Vstřícnost, ceny, osobní vyzvednutí.

Vynikající zkušenost. Vřele doporučuji
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme a rádi Vás zase uvidíme.
Avatar autora | 22.10.2018
+ široký sortiment
+ méně obvyklé a méně dostupné zboží
+ možnost osobního vyzvednutí s platbou kartou na místě

V tomto obchodě nakupuji velmi ráda a opakovaně. Vynikající je zejména nabídka čokolád Zotter a před Vánocemi adventní kalendáře s bio mléčnou a hořkou čokoládou.
Avatar autora 23.3.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení. Letos jsme nabídku vánočních čokolád zásadně rozšířili, což potěšilo nejen Vás. Příští rok tak zkusíme udělat nabídku ještě pestřejší.
Avatar autora | 14.10.2018
+ kvalitní a výborné produkty
+ rychlé dodání
+ přehledný eshop

Ten rozdíl je vážně poznat, výborné čokolády i čaje
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: