Hodnocení obchodu

4,9 335 hodnocení
5
302x
4
24x
3
6x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.5.2019
Avatar autora | 6.5.2019
Děkuji za vyřízení, vše přišlo v naprostém pořádku a velmi rychle.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení. Snažíme se objednávky odesílat ještě v den jejich přijetí, je-li to možné.
Avatar autora | 6.5.2019
Příjemná komunikace, rychle připravené zboží.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení a rádi Vás zase uvidíme.
Avatar autora | 28.4.2019
Velký výběr.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme a vězte, že právě dnes se výběr opět rozšířil :-)
Avatar autora | 23.4.2019
+ Vynikající zboží
+ Přehledný eshop, hodně informací
+ Výrobky s důvěryhodnou certifikací zajišťující šetrnou produkci a spravedlivou odměnu producentům

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za podporu myšlenky fair trade i Vaše krásné hodnocení obchodu.
Avatar autora | 18.4.2019
Je to první nákup ale jsem spokojen s kvalitou produktu. Mám zkušenost z obchodem Manu tea a od nich jsem dostal z poloviny čajový prach.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme a prosíme o tip, co ještě zlepšit, abychom získali Vašich 100 % :-)
Avatar autora | 15.4.2019
+ Vždy rychle vyřízená objednávka.
+ Kvalitní zboží.

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme, snažíme se. Brzy také přidáme možnost uložit si oblíbené zboží pro ještě snadnější další nákup ;-)
Avatar autora | 9.4.2019
+ snadné objednání, rychlé dodání

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme, snažíme se. Brzy na webu také už známé "nákupní seznamy" oblíbeného zboží, pro ještě snadnější nákup...
Avatar autora | 2.4.2019
Zboží bylo doručeno velmi rychle, dobře zabalené, bez porušeného obalu. Jsem velmi spokojena.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za milou zpětnou vazbu. Máme radost ze spokojeného zákazníka.
Avatar autora | 24.3.2019
Velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme. Snažíme se zboží odesílat ještě v den přijetí objednávky, pokud už kurýr není pryč.
Avatar autora | 14.3.2019
+ rychlé dodání, výborná komunikace, široký sortiment

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za hodnocení a rádi Vás opět přivítáme.
Avatar autora | 20.2.2019
+ Velmi příjemný přístup k zákazníkovi.

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme a bylo nám ctí.
Avatar autora | 18.2.2019
+ Doporučuji

Naprostá spokojenost s kvalitou kávy a celkovým zabalením, včetně možnosti vyzvednutí v zásilkovně. Děkuji. Petr P.S. hledejte a kupte si kávu dle své chuti!! Je zde dostatečná nabídka.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za skvělé hodnocení i doporučení ostatním a jsme moc rádi, že jste si všiml kvality balení zásilek :-)
Avatar autora | 17.2.2019
+ Spolehlivost
+ Rychlost
+ Široký sortiment

Nakupuji zde už několik let a nikdy jsem neměl důvod k nespokojenosti. Fair Trade Centrum dělá prostě čest hnutí Fair Trade. Zboží dorazilo vždy rychle, důkladně zabalené a kompletní. Vyzkoušel jsem většinu druhů a značek zboží. Protože jde často o exotiku, první nákupy byly krokem naslepo. Některé druhy zboží mi proto nepadly do noty, ale i tak jsem zjistil, že jsou kvalitní a pečlivě zpracované. Jde o to, najít si to své. Zjistil jsem, že lidé, kteří pěstují, sklízí a zpracovávají všechny ty dobroty, si Fair Trade opravdu váží a dělají svou práci poctivě tak, že mohou být příkladem zbytku světa. Jsem rád, že mohu nákupem přispět k jejich spravedlivější odměně, protože bych těžko hledal někoho, kdo si ji zaslouží tak, jako oni.
Avatar autora 24.5.2019
Jiří, moc děkujeme za krásné a obsáhlé hodnocení. Jsme moc rádi, že zboží zkoušíte a dokážete se na ně podívat s nadhledem i v případě, že Vás zrovna neoslovilo. Možná to bude krásný dárek pro někoho jiného. Věrných zákazníků si velmi vážíme a těší nás, že jste spokojen i s našimi službami. Víte tedy, že zvláště poslední dobou zařazujeme stále nové zboží, které najdete i v nové extra kategorii novinek. Bude nám ctí nabídnout Vám něco z dalších novinek, které už se opět chystají...
Avatar autora | 11.2.2019
Bezproblémový obchod.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme a rádi Vás v našem obchodě zase uvítáme.
Avatar autora | 5.2.2019
Výběr sortimentu v Bio kvalitě
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za 100% hodnocení a i my jsme rádi, že stále více pěstitelů se v rámci fair trade zapojuje i do ekologického zemědělství.
Avatar autora | 3.2.2019
+ Skvělé zboží, ceny i vedení.

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme, vše to spolu souvisí, ale taková pochvala se neslyší každý den. Děkujeme.
Avatar autora | 16.1.2019
Kupuju to, protoze jsou fairtrade produkty. Necham vzdy stat produkty ot nestle, unilever, mendelez, ferrero a.t.d.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za recenzi a děkujeme hlavně za podporu konceptu Fair Trade.
Avatar autora | 15.1.2019
+ rychlost dodání
+ kvalita výrobků
+ široký sortiment

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme a těší nás, že jste spokojena.
Avatar autora | 2.1.2019
+ Rychlé dodání, kvalitní káva
- -

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za hodnocení a přejeme, ať Vám káva i nadále chutná :-)
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: