Hodnocení obchodu

4,9 812 hodnocení
5
766x
4
31x
3
8x
2
3x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.12.2022
Ochota a vstřícnost personálu
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To moc rádi slyšíme a děkujeme za nákup i hodnocení.
Avatar autora | 1.12.2022
Super vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Super, děkujeme.
Avatar autora | 28.11.2022
+ rychlost
+ ceny
+ vyber

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 28.11.2022
+ Opravdu široký výběr kvalitního sortimentu.

Na Fair Traide nakupuji moc ráda jak pro sebe, tak i dárky pro svoji rodinu a přátele. Vždy jsou nadšeni. Co více si přát .
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Snad jen více takových obchodů a spokojených zákazníků :-) Děkujeme.
Avatar autora | 22.11.2022
+ Rychlost dodávky, perfektně zabaleno

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Moc děkujeme, snažíme se :-)
Avatar autora | 17.11.2022
Spolehlivý obchod.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 10.11.2022
+ Vše O.K., zboží kvalitní, rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Moc děkujeme a těší nás, že jste se zbožím i našimi službami spokojena.
Avatar autora | 8.11.2022
+ V obchodě Fair Trade Centrum nakupuji opakovaně, zboží v krabici vždy velmi precizně zabalené a promyšleně uspořádáno. Čokoládové figurky uložené v jednotlivých krabičkách, nerozbité, určité potraviny v bublinkové fólii, případně použit výplňový materiál. Maximální spokojenost. Jeden den dopoledne objednáno, druhý den připraveno k vyzvednutí v Zásilkovně.

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Moc děkujeme! Vyřídím i kolegům, že jejich pečlivou práci oceňujete a víte, že bohužel takové pečlivé balení není všude samozřejmost. Děkujeme.
Avatar autora | 5.11.2022
+ bezproblemovost obchodu
+ snadna komunikace
+ jednickove zbozi
+ opakovany nakup

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Velmi pěkně děkujeme a rádi Vás zase "uvidíme" :-)
Avatar autora | 3.11.2022
+ přehledné řazení výrobků
+ označení fairtrade, bio, vegan
+ pestrá nabídka nejen potravin
+ optimální ceny
- Občas nestíhá uspokojit poptávku všech:adventní kalendáře za výhodnou cenu byly velmi rychle vyprodány. Kdo zaváhá,…

Vybere si zde každý nejen pro sebe, ale i pro potěšení blízkých. Skvělé tipy na dárky s přidanou fair hodnotou. Nakupuji zde velmi ráda. Obchod všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Moc děkujeme za krásné hodnocení i podporu fair trade zboží a jsme moc rádi, že jste s námi spokojená a ráda se vracíte. I letos nás zájem o naše fairtradové adventní kalendáře v češtině překvapil, protože byl opět ještě větší, než jsme vůbec doufali. Je pro nás riskantní zásoby "přestřelit", protože bio čokoláda do dalšího adventu nevydrží. Ale samozřejmě pokusíme se příští rok zajistit dostatečnou zásobu kalendářů i dalšího vánočního zboží.
Avatar autora | 2.11.2022
všetko v poriadku, prehľadný web, jednoduchý nákup, rýchle doručenie do 2 dní
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Moc děkujeme a "přijďte" zas, prosím :-)
Avatar autora | 1.11.2022
Skvělá zkušenost.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To moc rádi slyšíme a děkujeme.
Avatar autora | 1.11.2022
Hodnotila jsem obchod již vícekrát a mohu dodat: vše je stále na 100%.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To je skvělé, děkujeme za důvěru i krásné hodnocení.
Avatar autora | 27.10.2022
Skvělé kvalitní produkty pro fajnšmekry.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme, také máme to zboží rádi :-)
Avatar autora | 26.10.2022
+ vše v pohodě

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 25.10.2022
Ráda zde nakupuji, zboží je kvalitní a ihned dodané.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To nás moc těší a děkujeme.
Avatar autora | 24.10.2022
Několikrát jsem v obchodě nakupoval a vždy jsem byl spokojen. Jak s komunikací, tak s rychlostí dodání.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To nás těší, děkujeme.
Avatar autora | 24.10.2022
Nakupuju tady pravidelně. Když se mi z času na čas ozvou, vždycky něco koupím.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
To jsme moc rádi a děkujeme za Vaši dlouhodobou podporu.
Avatar autora | 24.10.2022
vše ok.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 23.10.2022
Krásné zboží, rychlé dodání, vyzvednutí v blízkosti bydliště, super obchod!
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2022
Děkujeme moc, to jsme rádi :-)
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: