Fair trade koření a mořská sůl

Celé sušené bio chilli papričky ze Srí Lanky. Čili papričky vhodné i k přípravě kajenského pepře.

Bio kokosové mléko v menším balení z tropického pobřeží Thajska.

Vysoce kvalitní neředěné kokosové mléko lisované z dužniny kokosových ořechů na Šrí Lance.

Výrazná kořenící indická kari směs koření od drobných pěstitelů v organickém zemědělství v opakovatelně uzavíratelné plechové dóze s víčkem.

Jemný aromatický kari mix těch nejlepších bio ingrediencí v ručně dělané krabičce s kompletním zpracováním přímo v místě původu na Šrí Lance.

Jemný aromatický kari mix těch nejlepších bio ingrediencí ze Šrí Lanky.

Ohnivě ostrý aromatický kari mix těch nejlepších bio ingrediencí v ručně dělané krabičce s kompletním zpracováním přímo v místě původu na Šrí Lance.

Ostrý aromatický kari mix těch nejlepších bio ingrediencí ze Šrí Lanky. Min. trvanlivost do 30.9.2023.

Pikantní aromatický kari mix těch nejlepších bio ingrediencí v ručně dělané krabičce s kompletním zpracováním přímo v místě původu na Šrí Lance.

Kvalitní bio vanilkový lusk o délce 20 cm (4,5 g) od drobných pěstitelů ekologicky hospodařících ve vesnických oblastech Madagaskaru.

Tradiční směs koření Garam Masala sestavená dle pravidel nepálské ajurvédy od družstva drobných pěstitelů Purna Kalash z Nepálu. Min. trvanlivost do 30.10.2023.

Ostrý kari mix koření vypěstovaný a míchaný v Nepálu dle tamní staré receptury. Min. trvanlivost do 30.9.2023.

Koření Kapská zahrada připomíná vinice na mořském pobřeží a je skvělou oslavou "zelených chutí". Vynikající do salátů, dresinků, pečiva a k bílému masu.

Úžasně všestranná směs koření bez soli s dominantní chutí chilli, zázvoru a černého pepře v doprovodu ženšenu ke grilovanému masu a rajčatovým jídlům.

Klasická tradiční severoafrická směs chilli, mořské soli, kmínu, koriandru, česneku a máty hojně používaná k masu, kuskusu, rýži a zelenině.

Koření Orenji umí vykouzlit skutečně úžasné věci ve veganských a vegetariánských pokrmem a skvěle se hodí k mexické a středovýchodní kuchyni.

Duše tohoto koření z mořské soli a bylinek je svěží a nádherně vícevrstvá. Používá se nejen k přípravě populární cibulové omáčky Yassa, po které získala své jméno.

Ručně sbírané mořské solné květy Fleur de Sel, které se působením větru, slunce a vody utvořily na pobřeží Středozemního moře v Libanonu.
Ochutnejte příchuť vzdálených zemí i ve vaší kuchyni. Nabízíme vám aromatické koření z různých koutů širého světa, které udají vašemu pokrmu nový směr. Samozřejmě jen z férového obchodování.