Hodnocení obchodu

4,9 949 hodnocení
5
900x
4
33x
3
8x
2
3x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.1.2024
+ - přehledné stránky s užitečnými informacemi o zboží
+ - velký výběr za rozumné ceny
+ - výborná komunikace

Doporučuji, už dlouho můj nejoblíbenější fair trade obchod
Avatar autora (Administrátor)
To nás opravdu moc těší a děkujeme za podporu. Bez vás, vracejících se zákazníků, by to nešlo.
Avatar autora | 28.12.2023
Velká nabídka různých dárkových předmětů a pochutin, objednání i doručení bylo perfektní. Dárky udělaly velkou radost . Budu nakupovat znova .
Avatar autora (Administrátor)
To nás opravdu moc těší, děkujeme.
Avatar autora | 25.12.2023
+ velmi rychlé dodání, pečlivě zabaleno s ohledem na životní prostředí

Avatar autora (Administrátor)
Moc děkujeme. Běžně používáme použité krabice i výplně.
Avatar autora | 23.12.2023
Byl to můj první nákup, z pohledu kupujícího hodnotím velmi kladně, část složení krabiček byla manuálně slepena,to cením přidanou hodnotou. Vše zastávalo jako dar. Zpětnou vazbu, budu komentovat příštím nákupem, děkuji a přeji krásné požehnané Vánoce.
Avatar autora (Administrátor)
Máte pravdu, se zbožím i objednávkami pracujeme osobně a ručně. Záleží nám na něm i na spokojenosti zákazníků. Děkujeme a těšíme se na Vaši snad brzkou příští návštěvu.
Avatar autora | 23.12.2023
+ Dobrý výběr a skvělé ceny

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme.
Avatar autora | 14.12.2023
+ Solidnost
+ vstřícnost
+ pestrý výběr
+ kvalitní zboží
+ férové ceny (i pro zákazníky)
+ rychlé dodání

Nakupuji zde už dlouho a věřím, že přinejmenším stejně dlouho ještě budu. Kvalita zboží i služeb je stálá a excelentní, změny jsou pouze v nabídce a to hlavně v jejím rozšiřování. Jen občas zmizí z nabídky produkt, který jsem rád kupoval. Chutě a preference ostatních zákazníků neovlivním. Ani v mých silách není vyzkoušet vše, co obchod nabízí. Určitým produktům zůstávám věrný a jen tu a tam zkusím něco nového, takže spoustu zboží nikdy nevyzkouším. I tak jsem díky obchodu získal za ty roky docela solidní přehled o typické chuti kávy a čaje z různých oblastí světa a o rozdílu mezi produktem pěstovaným a zpracovaným s úctou k poctivě platícím zakázníkům a produktem dodávaným zpracovatelům a obchodům, které zemědělce bezohledně vykořisťují, aby si samy mohly nastavit obrovské marže. Tady mezi zrny kávy, luštěnin, rýže nebo v rozinkách nikdy nenacházím kameny nebo jiné nepatřičné elementy. Producenti si zákazníka váží. A já jejich práce taky. Stejně jako práce lidí z FTC, kterým přeji veselé Vánoce a hodně úspěchů do dalších let.
Avatar autora (Administrátor)
S lehkým uzarděním děkujeme z celého srdce za nádherné zhodnocení našeho přístupu i samotného spravedlivého obchodu. Ceníme si času, který jste nám právě věnoval a věříme, že Vám i další připravované novinky budou chutnat a dělat radost. Krásné Svátky!
Avatar autora | 10.12.2023
+ Vše v pořádku. Dobrá komunikace, zboží odpovídá.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, to jsme rádi.
Avatar autora | 10.12.2023
+ Velmi rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, snažíme se i v současném předvánočním náporu :-)
Avatar autora | 8.12.2023
Jako vždy super kvalita, cena a rychlost dodání, rozhodně v tomto obchodu nejsem naposledy :-)
Avatar autora (Administrátor)
To jsme moc rádi a děkujeme za důvěru i skvělé hodnocení.
Avatar autora | 4.12.2023
S nákupem jsem byla vždy spokojená, ale tentokrát se něco zadrhlo a čakám a čekám....
Avatar autora (Administrátor)
Máte pravdu, a mrzí nás to. Psali jsme Vám o zatoulané paletě s kávou a nabídli náhradu. Ale e-mail zůstal bez odezvy, tak bychom měli objednávku v původní podobě odeslat ve čtvrtek. Omlouváme se za komplikace.
Avatar autora | 27.11.2023
+ Sortiment

V pohodě.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme.
Avatar autora | 25.11.2023
Rychlé vyřízení objednávky, dobrý čaj, příznivý poměr cena/kvalita. Nevýhodu nevím.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Snažíme se, abychom nabízeli jen dobré zboží a spolehlivé služby.
Avatar autora | 23.11.2023
+ extrémní rychlost vyřízení objednávky, všechny produkty řádně dodány, kvalitní zboží

Avatar autora (Administrátor)
Ze srdce děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 15.11.2023
Skvělý sortiment, zkušenosti jen ty nejlepší
Avatar autora (Administrátor)
To moc rádi "slyšíme" a moc děkujeme.
Avatar autora | 7.11.2023
Tento obchod jsem objevil až letos, ale už teď vím, že budu pravidelným zákazníkem.. Vše perfekt, zatím ;-)
Avatar autora (Administrátor)
Moc děkujeme a je nám ctí. Vašeho rozhodnutí si vážíme, takový zákazník je náš cíl a na takovém vztahu i férový obchod stojí. Děkujeme.
Avatar autora | 7.11.2023
objednávka doručena rychle a bez problému,výborné čokolády i ostatní zboží, navíc z nákupu fair tradový dobrý pocit
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za důvěru i podporu principů spravedlivého obchodu.
Avatar autora | 7.11.2023
+ Veľmi rýchle vybavenie a odoslanie, výborná komunikácia

Avatar autora (Administrátor)
Moc děkujeme především za důvěru ze Slovenska a rádi Vás u nás zase "uvidíme".
Avatar autora | 3.11.2023
vše na jistotu-ráda zde nakupuji
Avatar autora (Administrátor)
A to nás opravdu moc těší, děkujeme.
Avatar autora | 19.10.2023
+ okamžité odeslání
- nebyla jsem upozorněna na procházející expiraci u datlových lanýžů, docela mě to rozlobilo. měla jsem je jako dárek

viz shora
Avatar autora (Administrátor)
Nezlobte se, ale byla. Trvanlivost je uvedena na obou místech popisu zboží, jde o první větu popisu v detailu, produkt je červeně označen jako akční, a má také akční cenu s 25% slevou. Žádné hvězdičky, žádné rolování, žádná změna velikosti písma apod. Děkujeme za objednávku.
Avatar autora | 18.10.2023
Rychlost, spolehlivost,dobre zabalene
Avatar autora (Administrátor)
Moc děkujeme, to jsme rádi.
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: