Objednávání a zasílání objednávek funguje bez omezení. Provozovna však otevřena pouze k vyzvedávání dříve objednaného zboží.

Hodnocení obchodu

4,9 612 hodnocení
5
571x
4
28x
3
7x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.8.2012
+ velmi kvalitní potraviny za dobrou cenu s tím, že jejich nákupem pomůžete přímo producentům těchto potravin
- o žádných nevím

skvělý eshop, přehledný, vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme!
Avatar autora | 30.7.2012
+ velký výběr, rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme, ocenění si vážíme. Náš Fair Trade sortiment je skutečně největší v ČR. Co prosím můžeme zlepšit na přehlednosti obchodu, kde se ztrácíte?
Avatar autora | 25.7.2012
+ podporuji kvalitní kávu z malých farem
- nesetkala jsem se

jsem velice spokojena
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme, jsme velice rádi, že jste s naší nabídkou kávy a přístupem k obchodu spokojena.
Avatar autora | 9.7.2012
+ druh zboží
- malý výběr kávových podů

slušný sortiment za slušné ceny, rychlé dodací lhůty
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme. Kávové kapsle nejsou moc "univerzální" zboží. Řada velkých výrobců kávovarů vyrábí své své stroje pro vždy odlišné rozměry tablet...
Avatar autora | 9.7.2012
+ široký sortiment výrobku Fair Trade

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme, rádi Vás zase na našich stránkách přivítáme.
Avatar autora | 7.7.2012
+ abych pomohla potřebným v chudých zemích světa
- zatím nemám špatné zkušenosti

tento obchod doporučuji při každé objednávce dáváme možnost pracovat někomu v chudé části světa nabízený sortiment je bohatý
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme, náš sortiment je největší v ČR. Pro řadu značek jsme i výhradními dovozci.
Avatar autora | 6.7.2012
jako vždy, velmi rychlé dodání, žádný problém
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme za hodnocení. Máte tip, co by se dalo zlepšit na přehlednosti obchodu?
Avatar autora | 26.6.2012
+ značka fair trade
+ nabízené zboží je také s certifikátem ekologického zemědělství
- nevím

skvělé
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme. Oficiální BIO logo nese asi 85 % Fair Trade potravin. Pravidla ekologického zemědělství však splňuje ještě více výrobků. Jejich producenti se však rozhodli peníze potřebné na certifikaci využít jinak.
Avatar autora | 25.6.2012
Tento obchod utčitě doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme! Co můžeme dále vylepšit na přehlednosti obchodu?
Avatar autora | 22.6.2012
+ hlavně káva a drobnosti
- -

-
Avatar autora | 18.6.2012
+ rychlost, spolehlivost

Korektní jednání, rychlá dodávka = byla jsem s obchodem velmi spokojena, doporučila jsem ostatním.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme. O férové a rychlé jednání se snažíme i my, na naší straně dovozce a obchodníka. Co prosím můžeme vylepšit na přehlednosti obchodu?
Avatar autora | 16.6.2012
+ Filozofii fair trade...

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Fair Trade je nám velmi blízký a obchodujeme výhradně s jeho produkty. Bez Vás, zákazníků, by to však nebylo možné. Děkujeme za podporu.
Avatar autora | 15.6.2012
široký sortiment, rychlé dodání, dobře se tam nakupuje, určitě můžu doporučit
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Moc děkujeme. Co prosím můžeme vylepšit na přehlednosti obchodu? S více než 1 000 položek je to náročné, ale nevzdáváme to.
Avatar autora | 15.6.2012
+ kvalita a široký výběr, platba předem a osobní odběr
- info o skladových zásobách, platba v eshopu kartou (ale chápu marži z terminálu)

doporučuji pro ty, kteří si chtějí pochutnat na výborné kávě
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Na e-shopu uvádíme skladovou dostupnost ve třech stavech a informace jsou aktualizovány každý pracovní den. Bohužel informace o aktuálně dostpuném počtu kusů jednotlivých výrobků nejsou v silách našich ani softwaru e-shopu. Platby kartou chceme našim zákazníkům nabídnout co nejdříve. Snad již při příští objednávce budete moci zaplatit online...
Avatar autora | 11.6.2012
+ kvalitní zboží,
+ neokoukané
+ dobré
- nedostupnost některého zboží
- neupozorňuje na zvýšení cen
- nezasílá novinky častěji aktualizovat objednávkový formuláře-
- některé zboží je příliš drahé

Zbožby se dobře prodává a zákazníci oceňují kvalitu,a rádi podpoří dobrou věc. Zákazníci
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme za pochvalu zboží, které prodáváme. Sdílíme Váš názor na jeho jasnou kvalitu. Vzhledem k šíři našeho sortimentu (kolem 1 100 položek) a způsobu fungování Spravedlivého obchodu však není možné, aby bylo všechno zboží neustále skladem. To zkrátka zajistit nelze. Změny cen jsou vždy barevně vyznačeny v našich objednávkových formulářích, které rozesíláme svým zákazníkům při změně cen či novinkách v sortimentu. Pravidelné emaily s novinkami již rozesíláme. Pokud Vám v květnu newsletter nedorazil, prosím, zaregistrujte se třeba na našem facebooku, kde je k tomu připravená aplikace. Můžete také samozřejmě napsat email, zavolat, či se k příjmu Novinek zaregistrovat na našem webu. Rádi Vám příští soupis nových informací zašleme.
Avatar autora | 11.6.2012
+ Moznost objednani Fair Trade zrnkove kavy ruznych druhu.
- Nelze zbozi vyzvednout osobne na vydejne v Praze.
- E-mail o tom ze zadanou castku nemam pri platbe na ucet posilat ihned jsem si precetla az pote, co jsem za kavu zaplatila, mozna by bylo dobre, kdyby toto oznameni bylo soucasti objednavani na internetovych strankach a ne az potvrzujiciho e-mailu.
- Ikdyz bylo napsano ze pri objednavce nad 2 000kc nebude pripocitano dopravne. Bylo pripocitane k objednavce kolem 90 korun za dopravu.

Dulezite je ze produkty jsou Fair trade. Kava je dobra, kvalitni, dobre prazena. Internetove objednani zbozi mi vyhovuje ale upredostnuji osobni odber. Ano pro vetsi objednavky bych tento obchod doporucila (s vyse uvedenymi vytkami), ale moji pratele nakupuji spise v mensich mnozstvich a na to jsou prijemnejsi kamenne obchody :)
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme Vám, že i přes uvedené výtky nás doporučujete. Toho si vážíme. Nicméně dovolte, krátkou reakci na uvedené nedostatky: Osobní vyzvedávání v naší pražské prodejně se setkalo se značným nepochopením ze strany zákazníků, kteří si své objednávky nevyzvedávali. Proto toto již nenabízíme. Informaci o způsobu platby převodem doplníme ještě na samotný web do Košíku. Děkujeme za připomínku. Limit pro zaslání kurýrem zdarma je 2000 Kč bez DPH a všude je to takto uvedeno. Vaše objednávka této výše nedosáhla, proto bylo účtováno dopravné. Vše je přehledně vidět v samotném košíku při objednávání - u nadlimitních objednávek se u jednotlivých způsobů dopravy nezobrazuje cena, protože je v takovém případě zdarma.
Avatar autora | 9.6.2012
moc se mi líbí myšlenka celého obchodu a mohu jen a jen doporučit co nejvíce lidem, neboť nákupem zajímavého a netuctového produktu mimo jinéé pomůžete.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme za doporučení. I my cítíme společenskou odpovědnost, a proto obchodujeme a budeme obchodovat právě s Fair Trade zbožím...
Avatar autora | 8.6.2012
+ Rychlé dodání zboží a dobrá komunikace s obchodem.
- Nevím

Solidní a spolehlivý obchod.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme. Budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
Avatar autora | 3.6.2012
+ Přehlednost
+ poměrně široký sortiment

Zkusil jsem tento obchod víceméně náhodou a byl jsem spokojený. Doporučuju.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Avatar autora | 3.6.2012
+ široká nabídka
- dlouhá dodací lhůta, při objednávce se nedozvím, co je skladem, nemá pobočku v Praze

Průměrný, obchod jsem zvolila, protože končí můj oblíbený fair trade obchodník a hledala jsem jiného dodavatele.
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Skladová dostupnost je uvedena u každého výrobku na našem e-shopu a je aktualizována každý pracovní den. Bohužel může se stát, že se některý z výrobků vyprodá během onoho dne či víkendu. To se stalo u jedné čokolády, kterou jste objednala, a protože jste zvolila zaslání pouze kompletní objednávky, čekáte nyní na opětovné naskladnění oné čokolády. Naší pražskou pobočku najdete na adrese Jungmannova 13, Praha 1. Má otevřeno každý den, včetně víkendů. Podrobnější informace na našem webu v sekci Kontakt.
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: