Hodnocení obchodu

4,9 703 hodnocení
5
661x
4
29x
3
7x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.6.2012
+ hlavně káva a drobnosti
- -

-
Avatar autora | 18.6.2012
+ rychlost, spolehlivost

Korektní jednání, rychlá dodávka = byla jsem s obchodem velmi spokojena, doporučila jsem ostatním.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme. O férové a rychlé jednání se snažíme i my, na naší straně dovozce a obchodníka. Co prosím můžeme vylepšit na přehlednosti obchodu?
Avatar autora | 16.6.2012
+ Filozofii fair trade...

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Fair Trade je nám velmi blízký a obchodujeme výhradně s jeho produkty. Bez Vás, zákazníků, by to však nebylo možné. Děkujeme za podporu.
Avatar autora | 15.6.2012
široký sortiment, rychlé dodání, dobře se tam nakupuje, určitě můžu doporučit
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Moc děkujeme. Co prosím můžeme vylepšit na přehlednosti obchodu? S více než 1 000 položek je to náročné, ale nevzdáváme to.
Avatar autora | 15.6.2012
+ kvalita a široký výběr, platba předem a osobní odběr
- info o skladových zásobách, platba v eshopu kartou (ale chápu marži z terminálu)

doporučuji pro ty, kteří si chtějí pochutnat na výborné kávě
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Na e-shopu uvádíme skladovou dostupnost ve třech stavech a informace jsou aktualizovány každý pracovní den. Bohužel informace o aktuálně dostpuném počtu kusů jednotlivých výrobků nejsou v silách našich ani softwaru e-shopu. Platby kartou chceme našim zákazníkům nabídnout co nejdříve. Snad již při příští objednávce budete moci zaplatit online...
Avatar autora | 11.6.2012
+ kvalitní zboží,
+ neokoukané
+ dobré
- nedostupnost některého zboží
- neupozorňuje na zvýšení cen
- nezasílá novinky častěji aktualizovat objednávkový formuláře-
- některé zboží je příliš drahé

Zbožby se dobře prodává a zákazníci oceňují kvalitu,a rádi podpoří dobrou věc. Zákazníci
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za pochvalu zboží, které prodáváme. Sdílíme Váš názor na jeho jasnou kvalitu. Vzhledem k šíři našeho sortimentu (kolem 1 100 položek) a způsobu fungování Spravedlivého obchodu však není možné, aby bylo všechno zboží neustále skladem. To zkrátka zajistit nelze. Změny cen jsou vždy barevně vyznačeny v našich objednávkových formulářích, které rozesíláme svým zákazníkům při změně cen či novinkách v sortimentu. Pravidelné emaily s novinkami již rozesíláme. Pokud Vám v květnu newsletter nedorazil, prosím, zaregistrujte se třeba na našem facebooku, kde je k tomu připravená aplikace. Můžete také samozřejmě napsat email, zavolat, či se k příjmu Novinek zaregistrovat na našem webu. Rádi Vám příští soupis nových informací zašleme.
Avatar autora | 11.6.2012
+ Moznost objednani Fair Trade zrnkove kavy ruznych druhu.
- Nelze zbozi vyzvednout osobne na vydejne v Praze.
- E-mail o tom ze zadanou castku nemam pri platbe na ucet posilat ihned jsem si precetla az pote, co jsem za kavu zaplatila, mozna by bylo dobre, kdyby toto oznameni bylo soucasti objednavani na internetovych strankach a ne az potvrzujiciho e-mailu.
- Ikdyz bylo napsano ze pri objednavce nad 2 000kc nebude pripocitano dopravne. Bylo pripocitane k objednavce kolem 90 korun za dopravu.

Dulezite je ze produkty jsou Fair trade. Kava je dobra, kvalitni, dobre prazena. Internetove objednani zbozi mi vyhovuje ale upredostnuji osobni odber. Ano pro vetsi objednavky bych tento obchod doporucila (s vyse uvedenymi vytkami), ale moji pratele nakupuji spise v mensich mnozstvich a na to jsou prijemnejsi kamenne obchody :)
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme Vám, že i přes uvedené výtky nás doporučujete. Toho si vážíme. Nicméně dovolte, krátkou reakci na uvedené nedostatky: Osobní vyzvedávání v naší pražské prodejně se setkalo se značným nepochopením ze strany zákazníků, kteří si své objednávky nevyzvedávali. Proto toto již nenabízíme. Informaci o způsobu platby převodem doplníme ještě na samotný web do Košíku. Děkujeme za připomínku. Limit pro zaslání kurýrem zdarma je 2000 Kč bez DPH a všude je to takto uvedeno. Vaše objednávka této výše nedosáhla, proto bylo účtováno dopravné. Vše je přehledně vidět v samotném košíku při objednávání - u nadlimitních objednávek se u jednotlivých způsobů dopravy nezobrazuje cena, protože je v takovém případě zdarma.
Avatar autora | 9.6.2012
moc se mi líbí myšlenka celého obchodu a mohu jen a jen doporučit co nejvíce lidem, neboť nákupem zajímavého a netuctového produktu mimo jinéé pomůžete.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za doporučení. I my cítíme společenskou odpovědnost, a proto obchodujeme a budeme obchodovat právě s Fair Trade zbožím...
Avatar autora | 8.6.2012
+ Rychlé dodání zboží a dobrá komunikace s obchodem.
- Nevím

Solidní a spolehlivý obchod.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme. Budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále.
Avatar autora | 3.6.2012
+ Přehlednost
+ poměrně široký sortiment

Zkusil jsem tento obchod víceméně náhodou a byl jsem spokojený. Doporučuju.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Avatar autora | 3.6.2012
+ široká nabídka
- dlouhá dodací lhůta, při objednávce se nedozvím, co je skladem, nemá pobočku v Praze

Průměrný, obchod jsem zvolila, protože končí můj oblíbený fair trade obchodník a hledala jsem jiného dodavatele.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Skladová dostupnost je uvedena u každého výrobku na našem e-shopu a je aktualizována každý pracovní den. Bohužel může se stát, že se některý z výrobků vyprodá během onoho dne či víkendu. To se stalo u jedné čokolády, kterou jste objednala, a protože jste zvolila zaslání pouze kompletní objednávky, čekáte nyní na opětovné naskladnění oné čokolády. Naší pražskou pobočku najdete na adrese Jungmannova 13, Praha 1. Má otevřeno každý den, včetně víkendů. Podrobnější informace na našem webu v sekci Kontakt.
Avatar autora | 1.6.2012
+ Nižší ceny než v obchodě, výběr z klidu domova, informace o každém výrobku.
- Mohl by nabízet ještě fitness coffee a ženšenové produkty.úUdajně jsem dostala slevu 5% za pozdní doručení,ale nikde to ve faktuře nebylo vyznačeno. Beru to jako neférové jednání.

Doporučuji. Za zpožděnou dodávku se omluvili, ale 9 dní je přece jen dost.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Sleva 5 % je uvedena u každé položky na Vaší faktuře. Každá jednotlivá cena výrobku je tedy o 5 % ponížena, tudíž i celkový součet. Sleva BYLA poskytnuta. Za zpožděné dodání se omlouváme, přebírali jsme v té době sklad jiného dovozce Fair Trade, což bylo časově velmi náročné...
Avatar autora | 31.5.2012
Navrhovala bych rozdělení kávy mleté a instantní - bezkofeinové, máte je společně a přehlédla jsem to a objednala si omylem obě mleté, místo instantních.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za tip. Bezkofeinových káv zatím není mnoho, proto jsme je nerozdělovali. Ale forma dané kávy bude již brzy uvedena přímo v názvu výrobku.
Avatar autora | 25.5.2012
+ Především kvalita samotného zboží.
- Nedostatečný popis jednotlivých výrobků.

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Omlouváme se, na aktualizaci popisů s více detaily a příběhem postupně pracujeme. Nabízíme ale již více než 1 000 výrobků. Proto není zlepšení vždy na první pohled vidět...
Avatar autora | 30.4.2012
+ -vyhovující sortiment
+ -bezvadná komunikace
+ -rychlé vyřízení
- -o žádných nevím

Nakupuji zde pravidelně a nikdy nenastal problém. Úroveň obchodu se nemění - pokud ano, tak k lepšímu. K nákupům jednoznačně doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme. Stálých zákazníků si moc vážíme.
Avatar autora | 25.4.2012
+ Relativní blízkost od Tišnova
+ Dobré reference z jiné prodejny.

Obchod poskytuje kvalitní služby. Paní Simonidesová komunikuje rychle, je ochotná a vždy jsme se s ní dobře domluvili.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za pochvalu, paní Simonidesová je naše velká opora. A pozdravuje Vás :-)
Avatar autora | 24.4.2012
- u zboží není vždy vidět odkud konkrétně pochází, příp.výrobce

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme za konstruktivní kritiku. Jsme si tohoto nedostatku vědomi a postupně ho v popisu každého výrobku napravujeme. U mnohých je již uveden název konkrétního družstva producentů včetné přesné lokality jejich políček a plantáží. U dalších alespoň země původu. U některých bohužel nejsou informace vždy včas dostupné; záleží i na zpracovateli, jaké informace k výrobku uvede... O těch jsou základní informace uvedeny na naší titulní stránce.
Avatar autora | 22.4.2012
+ - fair trade výrobky za rozumné ceny,
+ - mně sympatická "filozofie" firmy,
+ - dobrá komunikace.

- fair trade výrobky za rozumné ceny, - dobrá komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Zabýváme se pouze Fair Trade zbožím a věříme, že i naše obchodní politika je férová. Děkujeme.
Avatar autora | 17.4.2012
+ Super výběr zboží. Navíc u BIO potravin jsou ceny často nižší než v běžném obchodě, přestože Fair Trade je prý drahý.

Vřele doporučuji, zatím jsem nenarazil na problém.
Avatar autora | 16.4.2012
+ Velmi přehledný obchod, kde se rychle najde, co se hledá.
+ Žádné reklamy kolem, jen co potřebuji.
+ Milá komunikace.

Obchod rozhodně doporučuji. Zboží je pěkné, není drahé, chodí skvěle zabalené a hlavně rychle :-)
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2021
Děkujeme. Na balení si dáváme záležet, protože by byla škoda ho rozbíjet :-)
Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: