Millésime Chocolat

Exkluzivní řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z Akessonova kakaa z údolí Sambirano na Madagaskaru okořeněná místním divoce rostoucím pepřem.

Jedinečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená ze vzácného kakaa Amelonado, které roste výhradně v národním parku Virunga, nestřeženějším přírodním místě Afriky.

Výtečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z výběrového kakaa Hispaniola z Dominikánské republiky plná malých kousků sekaných lískových oříšků.

Alkoholová řemeslná hořká čokoláda s rumem ručně vyrobená z kakaových bobů pralesa Semuliki v odlehlém koutu Ugandy s překvapivě aromatickou chutí.

Řemeslná alkoholová hořká čokoláda s whiskey ručně vyrobená z kakaových bobů pralesa Semuliki v odlehlém koutu Ugandy s překvapivě jemnou chutí.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s kávou a mlékem, které tak tvoří oblíbené cappuccino. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ayiti - země vysokých hor.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s lupínky slaného máslového karamelu. Ručně vyrobená z kakaových bobů tropických lesů a křišťálových vod severního Peru.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s celými sušenými brusinkami a cenným citrusem yuzu. Ručně vyrobená z Akessonova výjimečného kakaa z údolí Sambirano.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s kousky tradičních belgických sušenek speculoos. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ayiti - země vysokých hor.

Exkluzivní řemeslná hořká čokoláda se sladkou mandlovou náplní plnou plátků mandlí. Ručně vyrobená z kakaových bobů 3 odrůd ze souostroví Bocas del Toro u Panamy.

Exkluzivní řemeslná hořká čokoláda se sladkou pistáciovou náplní plnou plátků pistácií. Autenticky ručně vyrobená z kakaových bobů Trinitario z oblasti Matagalpa.

Luxusní řemeslná mléčná čokoláda s náplní z křupavých kousků kakaových bobů. Ručně vyrobená z kakaa ze srdce staré mayské oblasti pěstování kakaa Cahabon.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s pralinkovou náplní s kousky lískových oříšků a mandlí. Ručně vyrobená z Akessonova výjimečného kakaa z údolí Sambirano.

Svěží řezy kandovaného pomeranče uzrálého pod italským sluncem obalené tenkou vrstvou hořké čokolády z nevšedního kakaa z údolí Kilombero v Tanzanii.
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem