Millésime Chocolat
Svěží řezy kandovaného pomeranče uzrálého pod italským sluncem obalené tenkou vrstvou hořké čokolády z nevšedního kakaa z údolí Kilombero v Tanzanii. Min. trvanlivost do 5/2024.
Bio hořká čokoláda ručně vyrobená Bean to Bar z kakaových bobů Arriba Nacional regionu Santo Domingo de los Tsáchilas s tóny zralého ovoce a banánů.
Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s pralinkovou náplní s kousky lískových oříšků a mandlí. Ručně vyrobená z Akessonova výjimečného kakaa z údolí Sambirano. Min....
Výtečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z výběrového kakaa Hispaniola z Dominikánské republiky plná malých kousků sekaných lískových oříšků.
Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s kousky tradičních belgických sušenek speculoos. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ayiti - země vysokých hor.
Luxusní řemeslná mléčná čokoláda s náplní z křupavých kousků kakaových bobů. Ručně vyrobená z kakaa ze srdce staré mayské oblasti pěstování kakaa Cahabon.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem