Bio hořká čokoláda s marcipánem a pomerančovým likérem, 100 g
Kód: GE296646Detailní popis produktu
Skvělá harmonie jemně hořké čokolády s 68 % kakaa, sladkého krémového marcipánu a kyselého pomerančového likéru Curacao zajišťuje zvláštní druh aromatického potěšení. To vše vám nabídne fair trade bio hořká čokoláda Gepa plněná medovým marcipánovým krémem s pomerančovým likérem Curacao. Ostrova ležícího v jižní části Karibského moře. V této čokoládě nejsou žádné emulgátory ani umělé složky, zato obsahuje výborný marcipán vyrobený z organických mandlí a medu. Lahodně krémová marcipánová náplň se v tomto čokoládovém snu snoubí s jihoamerickým kakaem, třtinovým cukrem a delikátním likérem z pomerančů (s 60 % alkoholu).
Čím vás nadchne tato fair trade hořká čokoláda Gepa?
- Podíl kakaa minimálně 68 %.
- Uvnitř marcipán a pomerančový likér Curacao.
- Fantastická souhra tří hlavních chutí.
- Bez emulgátorů a umělých přísad.
- Biologicky rozložitelná obalová fólie.
Obsahuje alkohol - není vhodná pro děti!
Obal čokolády vůbec nevyužívá hliník, ale ekologicky šetrný a kompostovatelný film NatureFlex, který se skládá z 90-94 % obnovitelné celulózy. Dle normy tak 90 % vnitřního obalu v kompostu do 90 dní shnije.
Složení: hořká čokoláda: kakaová hmota, nekrystalizovaný třtinový cukr, kakaový prášek, čistý máselný tuk, kakaové máslo. Náplň (40 %): 40 % medový marcipán (mandle, med), surový třtinový cukr, 7 % pomerančový likér Curacao (60 % alkoholu), pšeničný glukózový sirup, palmový olej, pomerančový olej. Obsah kakaa v čokoládě min. 68 %. Všechny suroviny pochází z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku.
Energetická hodnota: | 2124 kJ/510 kcal |
Tuky: | 29,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 15,7 g |
Sacharidy: | 44,1 g |
z toho cukry: | 38,5 g |
Bílkoviny: | 6,7 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Bio: | ano |
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.