Bio profesionální Rýžová bílá couverture čokoláda v žárovkách, 1300 g
Kód: ZO043287Detailní popis produktu
Jemná a delikátní bio bílá čokoláda ve veganské podobě s rýží místo mléka, vytvarovaná do spousty malých žároviček, respektive jejich polovin. Nemusíte tedy pracovat s velkou čokoládovou "cihlou", ale bez námahy si odsypete vždy jen tolik couverture čokolády, kolik právě potřebujete a velmi snadno rozpouštíte. A díky ploché polovině vám "čokoládová světýlka" nikam neutečou.
Couverture čokoláda neboli česky čokoládová poleva podle platné evropské legislativy označuje výrobek výrazně kvalitnější než je běžná čokoláda. Čokoládová poleva, tedy čokoláda couverture, musí obsahovat téměř dvojnásobek kakaového másla, než se vyžaduje od "běžné" kvalitní čokolády. I proto je taková couverture čokoláda nadmíru vhodná pro nejrůznější čokoládové kulinářské kreace. Čokoládoví profesionálové ji využívají k výrobě pralinek, truffle, běžné čokolády, náplní do dezertů a pečiva, polev i při přípravě čokoládových krémů a zmrzlin.
Geniální nepřeslazená bio bílá čokoláda založená na rýžovém prášku v kombinaci s čistým Fair Trade kakaovým máslem. Perfektní couverture čokoláda pro vegany vhodná na výrobu a pečení v top kvalitě i pro zcela obyčejné mlsání.
Složení: surový třtinový cukr, kakaové máslo, rýžový prášek (24 % rýže, slunečnicový olej, sůl), fruktózo-glukózový sirup, emulgátor slunečnicový lecitin, vanilka, sůl. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, arašídů, sezamu a sóji. Všechny suroviny kromě soli jsou bio.
Energetická hodnota: | 2352 kJ/568 kcal |
Tuky: | 35 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 21 g |
Sacharidy: | 63 g |
z toho cukry: | 49 g |
Bílkoviny: | 0,2 g |
Sůl: | 0,24 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nugáty a couverture čokolády Zotter |
---|---|
Hmotnost: | 1.3 kg |
Bezlepkové: | ano |
Bio: | ano |
Druh čokolády: | bílá |
Hmotnost: | 1300 g |
Vegan: | ano |
Bio EU: | Eko zemědělství dle norem EU |
Zotter: | Fair trade garance Zotter |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.