Čokoláda, Strana 5

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s lupínky slaného máslového karamelu. Ručně vyrobená z kakaových bobů tropických lesů a křišťálových vod severního Peru.

Bio mléčná čokoláda vyrobená bean-to-bar z dominikánských kakaových bobů s 38 % kakaa a krémovou mléčnou náplní s plnotučným mlékem.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s pralinkovou náplní s kousky lískových oříšků a mandlí. Ručně vyrobená z Akessonova výjimečného kakaa z údolí Sambirano.

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s celými sušenými brusinkami a cenným citrusem yuzu. Ručně vyrobená z Akessonova výjimečného kakaa z údolí Sambirano.

Čistá mléčná čokoláda se 43 % prvotřídního ghanského kakaa a špičkovým kravským mlékem s certifikací Demeter vyrobená kompletně bean to bar CO2 neutrálně v Ghaně. Min....

Exkluzivní řemeslná mléčná čokoláda s kousky tradičních belgických sušenek speculoos. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ayiti - země vysokých hor.

Sladká kostička napolitánka z belgické čisté mléčné čokolády s 37 % kakaa s logem Fairtrade a Bio. Vhodné ke kávě apod.

Svěží řezy kandovaného pomeranče uzrálého pod italským sluncem obalené tenkou vrstvou hořké čokolády z nevšedního kakaa z údolí Kilombero v Tanzanii.

Veganská bílá čokoláda s rýžovým mlékem, aromatickými mandlemi, Bourbounskou vanilkou a kakaem z Afriky, Latinské Ameriky a Karibiku.

Veganská bílá čokoláda z rýžového mléka se solenými mandlemi a kousky černého rybízu v kakaovém másle z Afriky, Latinské Ameriky i Karibiku.

Klasická mléčná čokoláda se sekanými lískovými oříšky ve veganském stylu s aromatickým kakaem a třtinovým cukrem Mascobado.

Růžová himálajská sůl v 60% hořké čokoládě z kakaa z Ghany je neobvyklou, ale zajímavou chuťovou kombinací.

Delikátní, mrazem sušené maliny v poctivé hořké čokoládě se 70 % ghanského kakaa.

Charitativní mléčná čokoláda dle tradičního receptu, jejíž prodej podporuje projekty pro rodiny v nouzi po celém světě. S ohledem na životní prostředí není balena do hliníku.

Krémová mléčná čokoláda z prvotřídního kakaa z Kamerunu, třtinového cukru z Kostariky a smetanového nugátu s lískooříškovou pastou.