Bio kakaové boby a kakao Fairobchod
Nejjemnější přírodní kakaový prášek extra špičkové kvality s vysokým obsahem kakaového másla, bez alkalizace, bez cukru a s méně než nízkým obsahem kadmia.
Nejjemnější přírodní kakaový prášek extra špičkové kvality s vysokým obsahem kakaového másla, bez alkalizace, bez cukru a s méně než nízkým obsahem kadmia.
Nejjemnější přírodní kakaový prášek extra špičkové kvality s vysokým obsahem kakaového másla, bez alkalizace, bez cukru a s méně než nízkým obsahem kadmia.
Bio kakaový prášek zbavený kyselosti s vysokým obsahem kakaového másla. Skutečně krásné a vysoce kvalitní kakao téměř bez kadmia zejména z Dominikánské republiky.
Bio kakaový prášek zbavený kyselosti s vysokým obsahem kakaového másla. Skutečně krásné a vysoce kvalitní kakao téměř bez kadmia zejména z Dominikánské republiky.
Bio kakaový prášek zbavený kyselosti s vysokým obsahem kakaového másla. Skutečně krásné a vysoce kvalitní kakao téměř bez kadmia zejména z Dominikánské republiky.
Výjimečné intenzivní bio kakaové boby z regionu Mestre António na jihu ostrova od slavných CECAQ 11 s krásně kulatým profilem s tóny ovoce a nádechem kešu.
Výjimečné intenzivní bio kakaové boby z regionu Mestre António na jihu ostrova od slavných CECAQ 11 s krásně kulatým profilem s tóny ovoce a nádechem kešu.
Výjimečné intenzivní bio kakaové boby z regionu Mestre António na jihu ostrova od slavných CECAQ 11 s krásně kulatým profilem s tóny ovoce a nádechem kešu.
Výjimečné intenzivní bio kakaové boby z regionu Mestre António na jihu ostrova od slavných CECAQ 11 s krásně kulatým profilem s tóny ovoce a nádechem kešu.
Bio kakaové boby odrůd Upper Amazon Forastero, Amelonado a Trinitario od pěstitelů Mountains of the Moon se silně kakaovým tělem připomínajícím whisky.
Bio kakaové boby odrůd Upper Amazon Forastero, Amelonado a Trinitario od pěstitelů Mountains of the Moon se silně kakaovým tělem připomínajícím whisky.
Bio kakaové boby odrůd Upper Amazon Forastero, Amelonado a Trinitario od pěstitelů Mountains of the Moon se silně kakaovým tělem připomínajícím whisky.
Poctivá rozpustná směs kakaového prášku (42 %) a surového třtinového cukru k přípravě horké i studené čokolády či kakaového nápoje.