Hořká čokoláda, Strana 2
Výborná jemně hořká čokoláda se 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.
Vzácná hořká čokoláda s raritní chutí a silným charakterem daným 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie a kousky skutečného granátového jablka.
Povzbuzující hořká čokoláda s 61 % kakaa z Peru a Bolívie, cukrem Muscovado a dokonalým spojením s kousky kávy arabika poctivě pražené na italský způsob. Min. trvanlivost...
Příjemně svěží hořká čokoláda s 61 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s velkorysými 10 % mátových křupinek a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.
Ověřená kombinace jemně hořké čokolády s 58 % kakaa z Latinské Ameriky a pomerančového aroma s dlouhotrvající příjemnou svěžestí v ústech.
Osvěžující hořká čokoláda s příjemnými kontrasty 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie, kandovaného zázvoru, třtinového cukru a citrónu.
Aromatická hořká čokoláda se 75 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.
Hořká čokoláda s klasickými 70 % kakaa původní odrůdy Criollo s tóny červeného ovoce z oblasti Amazonas u pobřeží severního Peru s vysokou přidanou hodnotou.
Objevná hořká čokoláda se 74 % kakaa bohaté čokoládové vůně fermentované v banánových listech v regionu M'Brimbo v kakaovým průmyslem těžce poškozené zemi.
Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.
Bohatá hořká čokoláda s 80 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.
Bohatá hořká čokoláda s 92 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.
Dokonale harmonická hořká čokoláda ze 65 % kakaa z Peru a Haiti s křupavými kousky kakaových bobů a sušenými malinami.
Fantastická hořká čokoláda se 70 % prvotřídního bio kakaa posypaná drcenými kakaovými boby. Kompletně vyrobená v nově vybudované čokoládovně na solární pohon v Ghaně.
Výtečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z výběrového kakaa Hispaniola z Dominikánské republiky plná malých kousků sekaných lískových oříšků.