Hořká čokoláda, Strana 2

Výborná jemně hořká čokoláda se 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.

Vzácná hořká čokoláda s raritní chutí a silným charakterem daným 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie a kousky skutečného granátového jablka.

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle vyváženou rovnováhou mezi kořenitými tóny a sladkostí z ekologického zemědělství.

Příjemně svěží hořká čokoláda s 61 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s velkorysými 10 % mátových křupinek a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.

Ověřená kombinace jemně hořké čokolády s 58 % kakaa z Latinské Ameriky a pomerančového aroma s dlouhotrvající příjemnou svěžestí v ústech.

Delikátní hořká bio čokoláda s 71 % kakaa prémiové kvality od pěstitelů z Dominikánské republiky a Peru s intenzivní, lehce nahořklou chutí kakaa.

Aromatická hořká čokoláda se 75 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.

Jemně hořká bio čokoláda od švýcarského čokolatiéra bez umělých přísad a náhražek s 58 % kakaa od slavných pěstitelů El Ceibo z Bolívie.

Bohatá hořká čokoláda s 80 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně. Min. trvanlivost...

Bohatá hořká čokoláda s 92 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.

Unikátní hořká čokoláda s 57 % kakaa, stromem života baobabem a zázračnou moringou. Vzorově vyrobená bez emulgátorů bean to bar přímo v Ghaně.

Exkluzivní řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z Akessonova kakaa z údolí Sambirano na Madagaskaru okořeněná místním divoce rostoucím pepřem.

Jedinečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená ze vzácného kakaa Amelonado, které roste výhradně v národním parku Virunga, nestřeženějším přírodním místě Afriky.

Fantastická hořká čokoláda se 70 % prvotřídního bio kakaa posypaná drcenými kakaovými boby. Kompletně vyrobená v nově vybudované čokoládovně na solární pohon v Ghaně.

Výtečná řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z výběrového kakaa Hispaniola z Dominikánské republiky plná malých kousků sekaných lískových oříšků.