Čokoláda, Strana 2

Krémová hořká čokoláda s 55 % kakaa od švýcarských mistrů čokolády s kousky jemně pražených kakaových bobů z Peru. Min. trvanlivost do 16.2.2023.

Sofistikovaná kombinace křupavého sladkého karamelu a slané mořské soli zamíchané do jemně hořké čokolády s 55 % kakaa od švýcarských čokolatiérů. Min. trvanlivost do...

Jemně hořká čokoláda s 55 % kakaa a kávou espresso připravenou ve Švýcarsku z tmavě pražených zrn kávy arabika z Jižní Ameriky.

Povzbuzující chuťová kreace ze Švýcarska z jemně hořké čokolády s 55 % kakaa, kandovaným zázvorem, citrónovým olejem a špetkou černého pepře v závěru.

Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa Trinitario od slavné kooperativy El Ceibo ze západní Bolívie a nádherně plnou chutí s tóny čerstvého másla.

Výjimečná hořká čokoláda se 78 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s krásně rozvinutou čokoládovou chutí.

Mimořádná bio hořká čokoláda se 70 % kakaa a ručně sbíranou pyramidovou solí, pro kterou je tato čokoláda exkluzivním potěšením.

Výborná jemně hořká čokoláda se 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle vyváženou rovnováhou mezi kořenitými tóny a sladkostí z ekologického zemědělství.

Delikátní hořká bio čokoláda s 71 % kakaa prémiové kvality od pěstitelů z Dominikánské republiky a Peru s intenzivní, lehce nahořklou chutí kakaa.

Aromatická hořká čokoláda se 75 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.

Jemně hořká bio čokoláda od švýcarského čokolatiéra bez umělých přísad a náhražek s 58 % kakaa od slavných pěstitelů El Ceibo z Bolívie.

Bohatá hořká čokoláda s 80 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.

Bohatá hořká čokoláda s 92 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.

Unikátní hořká čokoláda s 57 % kakaa, stromem života baobabem a zázračnou moringou. Vzorově vyrobená bez emulgátorů bean to bar přímo v Ghaně.