Čokoláda, Strana 2

Jemně hořká čokoláda s 55 % kakaa a křupavými kousky španělských pražených mandlí připravená v legendární čokoládovně ve Švýcarsku.

Povzbuzující chuťová kreace ze Švýcarska z jemně hořké čokolády s 55 % kakaa, kandovaným zázvorem, citrónovým olejem a špetkou černého pepře v závěru.

Jemná hořká čokoláda s vysokými 80 % kakaa staré místní odrůdy Nacional známé pro své jedinečné květinové aroma a vytříbenou chuť.

Vysokoprocentní hořká čokoláda s 98 % aromaticky silného kakaa s jemnou hořkostí staré místní odrůdy Nacional s jedinečným květinovým aroma.

Výjimečná hořká čokoláda se 78 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s krásně rozvinutou čokoládovou chutí.

Jemná hořká čokoláda se 72 % kakaa s chutí sušeného ovoce, oříšků a světlého tabáku ze starých odrůd kakaovníků rostoucích v Le Cap země vysokých hor.

Mimořádná bio hořká čokoláda se 70 % kakaa a ručně sbíranou pyramidovou solí, pro kterou je tato čokoláda exkluzivním potěšením.

Výborná hořká čokoláda s 85 % vzácného kakaa odrůd Criollo a Trinitario s jemnými citrusovými tóny bez hořkosti, typickým pro údolí Sambirano na Madagaskaru.

Vysokoprocentní hořká bio čokoláda z kakaa z Peru a Bolívie s překvapivě bohatými vůněmi a vyváženou chutí s dlouhým a příjemným závěrem.

Výborná jemně hořká čokoláda se 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.

Vzácná hořká čokoláda s raritní chutí a silným charakterem daným 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie a kousky skutečného granátového jablka.

Povzbuzující hořká čokoláda s 61 % kakaa z Peru a Bolívie, cukrem Muscovado a dokonalým spojením s kousky kávy arabika poctivě pražené na italský způsob.

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle vyváženou rovnováhou mezi kořenitými tóny a sladkostí z ekologického zemědělství.

Příjemně svěží hořká čokoláda s 61 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s velkorysými 10 % mátových křupinek a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.

Ověřená kombinace jemně hořké čokolády s 58 % kakaa z Latinské Ameriky a pomerančového aroma s dlouhotrvající příjemnou svěžestí v ústech.

Smyslná hořká čokoláda s 61 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se nádherně doplňuje s křupavými cereáliemi z rýže a quinoy. Bezlepková férová čokoláda z ekologického zemědělství.

Bio hořká čokoláda se 70 % fair trade kakaa z Peru a Bolívie s harmonickou a vyváženou chutí a intenzivním přetrvávajícím aroma s karamelovými tóny třtinového cukru.

Osvěžující hořká čokoláda s příjemnými kontrasty 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie, kandovaného zázvoru, třtinového cukru a citrónu.