Čokoláda, Strana 2
Jemná hořká čokoláda s vysokými 80 % kakaa staré místní odrůdy Nacional známé pro své jedinečné květinové aroma a vytříbenou chuť.
Vysokoprocentní hořká čokoláda s 98 % aromaticky silného kakaa s jemnou hořkostí staré místní odrůdy Nacional s jedinečným květinovým aroma.
Výjimečná hořká čokoláda se 78 % kakaa Criollo od drobných rolníků družstva Apodip z vysokých svahů Guatemaly s krásně rozvinutou čokoládovou chutí.
Jemná hořká čokoláda se 72 % kakaa s chutí sušeného ovoce, oříšků a světlého tabáku ze starých odrůd kakaovníků rostoucích v Le Cap země vysokých hor.
Mimořádná bio hořká čokoláda se 70 % kakaa a ručně sbíranou pyramidovou solí, pro kterou je tato čokoláda exkluzivním potěšením.
Výborná hořká čokoláda s 85 % vzácného kakaa odrůd Criollo a Trinitario s jemnými citrusovými tóny bez hořkosti, typickým pro údolí Sambirano na Madagaskaru.
Výborná jemně hořká čokoláda se 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s křupavými celými praženými lískovými oříšky a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.
Vzácná hořká čokoláda s raritní chutí a silným charakterem daným 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie a kousky skutečného granátového jablka.
Povzbuzující hořká čokoláda s 61 % kakaa z Peru a Bolívie, cukrem Muscovado a dokonalým spojením s kousky kávy arabika poctivě pražené na italský způsob. Min. trvanlivost...
Příjemně svěží hořká čokoláda s 61 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie s velkorysými 10 % mátových křupinek a hnědým třtinovým cukrem Muscovado z Filipín.
Ověřená kombinace jemně hořké čokolády s 58 % kakaa z Latinské Ameriky a pomerančového aroma s dlouhotrvající příjemnou svěžestí v ústech.
Osvěžující hořká čokoláda s příjemnými kontrasty 60 % kvalitního kakaa z Peru a Bolívie, kandovaného zázvoru, třtinového cukru a citrónu.
Aromatická hořká čokoláda se 75 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.
Hořká čokoláda s klasickými 70 % kakaa původní odrůdy Criollo s tóny červeného ovoce z oblasti Amazonas u pobřeží severního Peru s vysokou přidanou hodnotou.
Objevná hořká čokoláda se 74 % kakaa bohaté čokoládové vůně fermentované v banánových listech v regionu M'Brimbo v kakaovým průmyslem těžce poškozené zemi.
Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.
Bohatá hořká čokoláda s 80 % prvotřídního kakaa, vzorově vyrobená bez emulgátorů od kakaových bobů až po finální tabulku čokolády přímo v místě původu v Ghaně.