Ručně dělané čokolády Zotter, Strana 2

Mléčná čokoláda s vysokými 50 % kakaa plněná čokoládovou ganache se silným India Pale Ale pivem ze slavného pivovaru Gusswerk v Salcburku.

Nevšední mléčná čokoláda s jedlými kaštany ručně plněná nugátem z vlašských ořechů a brusinkovou ganache i pro skutečné znalce. Bez lepku.

Mléčná čokoláda s vysokými 50 % kakaa plněná medovým marcipánem s mandlovým nugátem, medem a kousky lískových oříšků. Bez lepku.

Čokoládová "země neznámá" z poměrně výjimečného pekanu a tamarindu, které se k sobě chovají jako jing a jang, v kabátku z mléčné čokolády s 50 % kakaa. Bez lepku.

Vynikající ručně plněná mléčná čokoláda s jedlými kaštany a nugátem z vlašských ořechů a brusinek jako poděkování skvělým zaměstnancům a kolegům. Bez lepku.

Tmavá mléčná čokoláda se 60 % kakaa plněná bílým nugátem s mandlemi a ořechy namočenými v bezinkovém sirupu a červeném víně. Bez lepku.

Vypněte a jen si vychutnávejte! Lehká mléčná čokoláda plněná bílým pralinkovým ganache a karamelizovaným modrým mákem. Bez lepku.

Tmavá mléčná čokoláda s vysokými 60 % kakaa ručně plněná sýrovou ganache, nugátem z vlašských ořechů a hrozinkami máčenými v grappě. Bez lepku.

Mléčná čokoláda s 50 % kakaa ručně plněná vrstvami čokoládové ganache s mascarpone, kávou a rumem v čokoládovém kabátku.

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa ručně plněná lískooříškovým nugátem kombinovaným s lístky křupavých mandlí. Bez lepku.

Osvěžující mléčná čokoláda s nově objevenou ingrediencí šéfkuchařů - citrusem yuzu. Spolu s limetkou a mandarinkou v bílé čokoládě chutná tato ganache jako letní...

Tmavá mléčná čokoláda s marcipánem a pistáciemi. Bez lepku.

Extra tmavá mléčná čokoláda plněná Marcipánem (15%) a švestkami v rumu (11%). Obsahuje alkohol.
Největší specialitou firmy Zotter jsou kultovní ručně dělané čokolády s nejrůznějšími a někdy těžko uvěřitelnými kombinacemi chutí. Tyto Fair Trade čokolády Zotter se vyrábí ručně vrstvením jednotlivých vrstev hořké, mléčné, bílé nebo ovocné čokolády a různých náplní. Některé druhy čokolády Zotter jsou složeny až z 6 různých vrstev. Ruční výroba čokolád Zotter se obejde bez jakýchkoli forem, používá se jen hrnec, naběračka a válec. Přebytek polevy se odstraňuje pomocí proudu studeného vzduchu. Tak vzniká typická zvlněná plocha všech ručně vyráběných čokolád Zotter.
Vysoce kvalitní čokolády bez chemikálií vyráběné s 5 měsíční trvanlivostí.
Mohou být dodány až 3 (obvykle dříve) měsíce po výrobě!