Terra Etica, Strana 2

Jemná hořká čokoláda s vysokými 80 % kakaa staré místní odrůdy Nacional známé pro své jedinečné květinové aroma a vytříbenou chuť.

Výborná hořká čokoláda s 85 % vzácného kakaa odrůd Criollo a Trinitario s jemnými citrusovými tóny bez hořkosti, typickým pro údolí Sambirano na Madagaskaru.

Aromatická hořká čokoláda se 98 % kakaa odrůd Criollo a Trinitario z autonomní oblasti Nikaraguy s vůní sušeného ovoce a čerstvých lískových oříšků.

Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.

Čistý, přírodní, bio éterický olej Niaouli destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Magneva ve vlastní dílně na náhorních plošinách severního Madagaskaru.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena ze sladkých pomerančů pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus na jihu Brazílie.

Čistý, přírodní, bio éterický olej z větviček rozmarýnu destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva SMSA Chaambi v Tunisku.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena z ještě zelených mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus na jihu Brazílie.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena ze zralých mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus v nejjižnějším cípu Brazílie.

Čistý, přírodní, bio éterický olej Ravintsara destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Fanohana ve vlastní dílně na severovýchodním pobřeží Madagaskaru.
Stránka 2 z 2 - 29 položek celkem