Terra Etica, Strana 2

Delikátní hořká čokoláda s 88 % kakaa odrůdy Forastero s intenzivním čokoládovým aroma, které místní v regionu M'Brimbo fermentují na banánových listech.

Skvělá mléčná čokoláda se 47 % kakaa Criollo z oblasti Amazonas s tóny červeného ovoce spolu s kávou arabika vytváří skvělé cappuccino k ukousnutí.

Výtečná mléčná čokoláda se 47 % kakaa Criollo Amazonas s tóny červeného ovoce doplněné křupavými oříšky a jasným tónem kávy arabika.

Dokonale harmonická hořká čokoláda ze 65 % kakaa z Peru a Haiti s křupavými kousky kakaových bobů a sušenými malinami.

Výjimečná hořká čokoláda se 65 % kakaa z Peru a Haiti ozvláštněná aromatickou mátou a svěžím zeleným čajem.

Vyvážená hořká čokoláda s ovocnou chutí pomeranče a hřejivými tóny zázvoru se 65 % kakaa ze severního pobřeží Peru a oblasti Le Cap na Haiti.

Hořká čokoláda se 65 % kakaa z Peru a Haiti s ovocnými tóny doplněná křupavými karamelizovanými kešu oříšky a praženými semínky sezamu.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena ze sladkých pomerančů pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus na jihu Brazílie.

Čistý, přírodní, bio éterický olej Niaouli destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Magneva ve vlastní dílně na náhorních plošinách severního Madagaskaru.

Čistý, přírodní, bio éterický olej z větviček rozmarýnu destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva SMSA Chaambi v Tunisku.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena z ještě zelených mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus na jihu Brazílie.

Čistě přírodní bio éterický olej lisovaný za studena ze zralých mandarinek pěstovaných v biodynamickém zemědělství rolníky Ecocitrus v nejjižnějším cípu Brazílie.

Čistý, přírodní, bio éterický olej Ravintsara destilovaný nízkotlakou vodní párou pěstiteli družstva Fanohana ve vlastní dílně na severovýchodním pobřeží Madagaskaru.
Stránka 2 z 2 - 31 položek celkem